Polar Music Prize 2018 – Stort Bildreportage i Frontface Magazine

I strålande solsken var den blå ”Röda Mattan” utrullad för Kungligheter, pristagare och gäster, när årets Polar Music Prize Gala gick av stapeln i Grand Hotels Spegelsal.
Här kommer ett större än stort bildreportage från evenemanget, som gör att även du som läsare nästan kan känna doften av att själv vara på plats. Foto: Peter Ortvik.

Metallica representerades av Lars Ulrich och Robert Trujillo.
…och där satt handposeringen… basisten Robert Trujillo.   lite selfisar skadar ju aldrig…
Deep Purples Ian Paice och Roger Glover var också på plats för att öka Metal-känslan.

  Så anlände den afghanska sångerskan och TV-personligheten Aryana Sayeed, stark utstrålning och dito närvaro. Aryana Sayeed Blomster inväntade Kungafamiljen. -Följ Er Kunung! Drottning Silvia var nästa Kunglighet att beträda mattan. Kronprinsesan Victoria med sin Prins Daniel.   Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia, som tycktes näskollidera med sin makes axel. Ordningen återställd. Sofias klänning var både vacker och ytterst välsittande. Även Prinsessan Madelaine sällade sig till duon, som därmed blev en trio. Kanske nästa Agent 007..?   Loreebs klänning var svårfotograferad. Vår kamera fann inte riktigt kontrasten i färgen.   Två sångfåglar på samma Polar-gren…Jenny och Niklas Strömstedt. Dr Ahmad Sarmast, grundaren av Afghanistan National Institute of Music (ANIM).

Alexandra Charles von Hofsten och Bengt von Hofsten. Paret Magnusson. Marie Ledin, välbevakad… Thomas Ledin med söner och deras gemål.Jonas Gardell och Mark Levengood. Jill Johnson och Mattias Elg. Jill Johnson bar en fantastisk kreation av mästerdesigner Lars Wallin. Jill JohnsonMikkey Dee Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.. Göran Alfredsson – Thalia, Vicky van der Lanchen och Markku Saarinen. Per Sinding Larsen. Efva Attling ..men vad spanar hon in..? Evenemangsorkestern underhöll  under hela ”Blå Mattan”.Efva Attling essika Gedin essika Gedin Micael Bindefeld B -NU börjar det rocka fett… David Lagercrantz   Häftigaste retro-discodressen.  Till höger – ICA-reklamens frukt- och gröntexpert Sebastian, alias Magnus Skogsberg.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/