Englar Fanns – Trots Busväder

Småregn och kyla fick stanna utanför insläppet när Erwik Communication bjöd in  till Engelens (V)årliga invigning av uteservering . Med hjälp av infravärme, mänsklig d:o och bubblande glas, återfick de anländande gästerna snabbt en klädsam ”rougistisk” kulör och festen ringlade på, precis som den omättliga kön till buffén.
På scenen bjöds  flera trevliga inslag, ( bl.a hyllade Sahlene Lill-Babs) där toppen /förutom Alexander Erwiks fina välkomsttal) nog var den överraskande coola spelning som TV-mannen Lennart Ekdahl och hans Big Red Band bjöd på, med låtar som Chris Rea´s ”Road To hell”, B.B. Kings ”The Thrill Is Gone” med gitarrer stämda i Dire Straits-sound.


Sammanfattat, en trivsam afton i bra regi och generös bjudning. Englar finns!!!
Här några bilder från kvällen.  Foto: se stämpel.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/