Rekord för TV4´s UNICEF Humorgala på Cirkus

Årets upplaga av insamlings- och Världsföräldergalan på Cirkus i Stockholm, slog rekord enligt vad programledarna René Nyberg och David Helenius uppgav.
Frontface var på plats och vi frotterade oss med lejonparten av de inbjudna. Här kan Du se hur vårfina de kom in till mingelstunden strax innan Galans start.
Agneta Sjödin blir bara snyggare för varje Gala...

Så här säger man från TV4::

Det blev ett nytt rekord för antalet Världsföräldrar när TV4 och UNICEF:s stora årliga insamlingsgala för barn – Världens viktigaste kväll och roligaste – sändes under tisdagskvällen direkt från Cirkus i Stockholm.

–  Idag är vi helt överväldigade över detta fantastiska rekord. Över 50 000 svenskar tog initiativet och hörde av sig och vi dubblade antalet nya världsföräldrar från förra året. Under 16 år har vi aldrig uppnått ett resultat på denna magiska nivå!”, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent på TV4.

När programledarna David Hellenius och Renée Nyberg tackade publik och tittare för den känsloladdade kvällen och kamerorna stängdes av så hade rekordmånga nya Världsföräldrar anmält sig, över 50 000 personer. Det tidigare rekordet på antalet anmälda Världsföräldrar under en galakväll låg på 33.000 personer.

TV4 och UNICEF:s första insamlingsgala sändes 2003 och galan har alltid haft som mål att sprida kunskap om barns situation och om humanitära katastrofer i världen. Galan blandar allvar och humor med syftet att engagera och beröra tittarna så att de lyfter luren och ringer in och blir Världsföräldrar.

En av sveriges bästa röster och trevligaste killar, Uno Svenningsson.

Malin Berghagen kom med sin dotter. Malin kändes ”wild n free” i sommarfrisyren. Och solen Tess tittade fram bakom molnen…  Kajsa Berqvist tyckte att man skulle lägga ribban högt den här kvällen…   Börje Salming tacklar alla uppgifter med största möjliga seriositet. Pia är hans bodyguard, i ur och skur… Kjell Bergqvist  Denise Lopez med vänina. Agneta Sjödin i närkontakt av den milda grad. Mark Levengood Daniel Paris med kollega. Tony Irwing Tony Irwing Så dök äntligen Agneta Sjödins kompis upp och på det fick vi svart på vitt. Malin och David Watson. Rakel Molin , omringad. Nyblivne Mästarnas Mästare Jesper Clomqvist och Christian Lundqvist, vars grupp The Poodles, nyss släppt ett intressant coveralbum. ”Let´s All DAnce…” Suveräne sångaren och låtskrivaren Thomas Andersson Wij. Pia Johansson med vänner Inte så arge Robinsson-domptören  Anders Öfverg¨rd hade immunitet den här kvällen. Jonas Björkman med sitt serveäss. Alexandra Pascalidou MMA-fightern Simon Sköld Alexandra PAscalidou i full frihet. Oscar Zia  

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/