Filmgeniska Faces Från Filmfestivalens Invigning På Biograf Skandia

Petré Event hade riggat en lång röd matta i foajén till biograf Skandia på Drottninggatan i Stockholm när årets upplaga av Stockholm Film Festival invigdes.
Här ses några av de inbjudna, med festivalgeneral Git Scheynius och Kulturminister Alice Bah Kuhnke i spetsen.
På lördag avhålls prisutdelning och slutfest.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Jessika Gedin Stefan Sauk med sina bodyguards Snyggaste outfit: Jessika Gedin Pia Johansson, Jan Göransson och Lisa RosengrenPia Johanssom, före halv åtta…och inte hos mig… Kulturminister Alice Bah Kuhnke Annika Jankell och  Samantha Coard Alexandra Pascalidou Hasse Aro Malin Arvidsson plus okänt maginnehåll    

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/