All Inclusive – Lättskrattad men något förutsägbar komedi med små guldkorn

Svensk komedi brukar ofta ha ingredienserna ”förutsägbar-lättskrattad-trasslig kärlek-familjeknas som reder ut sig” och All Inclusive är inget undantag. När mamma (Suzanne Reuter) skall firas på sin 60-års dag av döttrarna Tove (Liv Mjönäs) och Malin (Jennie Silfverhjelm) med en all-inclusive charter, knasar det redan från start.

Mer än så berättar vi inte om ut- och inveckling (just det…) som har alla sedvanliga ingredienser, inklusive den hjälpande sidekicken, i form av lille charmige Oliver (Hjalmar Gustafsson). Suzanne Reuter håller som vanligt fanan i topp och balanserar väl ”döttrarnas” något övertrasserade karaktärskonton. All Inclusive är ett hyfsat skrattpiller och får FFF (Tre Av Fem) från oss på Frontface Magazine.
Event: Subito, biograf: Rigoletto, Kungsgatan i Stockholm.Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.Huvudrollsinnehavarna:Inger (Suzanne Reuter), som skulle behöva en justering av bågarnas passform…Tove (Liv Mjönäs)Malin (Jennie Silfverhjelm)TitiyoPetra Mede
Börje Salming med dotter Teresa Salming.Peter DalleSubitos Daniel Lindroth med Pontus Janajev .Ronny SvenssonNils-Albert Erikssonmed väninnaAmm och Leif SchulmanAnnika JankellJovan RadomirSilvana ImanShanti RoneySusanne Delastacia med sin HunkZinat Pirzadeh och Knut BerggrenCecilia FrodeAmelia AdamoEmil Assergård kommer att spela på Södra Teatern den sista novemner, missa inte det…Frontface skarpögda Marie Johansson tar en kort rast.-Nämen kolla! Salongen är fullsatt!!!Filmens ofrivillige charmör ”Antonio”, spelad av Goran Bogdan.Så avslutar vi med ”Oliver”, Hjalmar Gustafsson.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/