Galapremiär för filmen Nile Hilton Incident med Fares Fares

Igår afton fylldes Rigoletto till sista plats inför Galapremiären av filmen ”Nile Hilton Incident, regisserad av Tarik Saleh och med Fares Fares i huvudrollen.
Redan från start bör man veta att filmens språk är arabiska, vilket ger en fingervisning om till vilken huvudmålgrupp man vänder sig internationellt.
Fares Fares gör en habil skådespelarinsats men det finns några detaljer i filmvisningen som drar ned upplevelsen helt i onödan. Det första var att ljudvolymen var onödigt och oförsvarligt öronbedövande, klart över realistisk nivå. Det andra var att filmens text, som naturligtvis är viktig för icke arabiskt språkkunniga, inte hade någon skuggning alls, vilket gjorde att så snart filmscenerna var ljusa, försvann texten och man tappade detaljerna i dialogen.

Själva filmen är hyfsat sammansatt men även i själva handlingen, dyker små luckor upp i logik och storyline. Detta gör att helhetsintrycket blir något haltande, om man tillhör en målgrupp som vill följa något som skall upplevas trovärdigt. På något sätt känns det som om man spelat in ett antal scener men missat att kontrollera hur handlingen ”limmats ihop”.

Vi tackar Wonderland Event för inbjudan till ett väl genomfört event. Nedam kan du följa förminglet i Rigolettos foajé och avtackning från scenen.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Mariam Fares, Jan Fares, Caroline Fares, Caroline Fares make

Jovan Radomir till höger, med  artisten Reego till vänster.Tanja Dyredand 8 Regina Lund och Sofie Larsson Richard Ulfsäter och Robert Stalebrant Daga Lamy med Salvatore Scappini Susanne Nylén och Pia Herrera Sara Sommerfeld med Jonas Unger Fares Fares med Producent Kristina Åberg Alexandra Pascalidou och Emma Lindblad Doreen Månsson med Henrik Hallgren Camilla Nasiell och Anna Parrow Yasmine Månsson och  Hayat Månsson Frida Samuel Jakob Samuel och  Anna Mourou LangeFrida Samuel  och Jakob Samuel Familjen Fares Viktor Åkerblom Annika Jankell  och Lia Boysen Ella Lemhagen och Jan Uddenfeldt

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/