Galapremiär För Tomas Ledins Nya Show på Cirkus

Igår avhölls Galapremiären för Tomas Ledins nya show, ”Skarpt Läge” på Cirkus, Djurgården i Stockholm.
Petré Event stod för eventinbjudan och de välklädda gästerna fick inleda med champagne och middagssittning innan showstart.
Här följer ett bildgalleri från kvällen och det är bara att rekommendera våra läsare att boka in sig för en höjdarafton. För, som vi alla vet, sommaren var kort, även i år.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Andreas Lundstedt och Petra Mede
Pernilla och Björn Skifs Efva Attling och Eva Dahlgren
Tomas Ledin Vicky von der Lanckens Nöjesproduktion står bakom showen. En backlegend som inte backar för något: Niklas Lidström. Barbro Lill-Babs Svensson Carl-Jan Granquist Lasse Berghagen Agneta Sjödin Inget fuskbygge här inte…Martin Timell har full koll. Skifs x 2 Lena Philipsson, med rätt Ph-värde… Andreas Lundstedt och Petra Mede Magnus Skogsberg, utan ICA-påse. Niklas Strömstedt Karl Dyall Efva & Eva Anders Glenmark Mello-General  Christer BjörkmanBengt von Hoffsten och Alexandra Charles  Tack till Petré Event, som tog väl omhand om oss. -Då tackar Thomas och jag för oss denna gång…

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/