Rockbjörnen 2017 – Tonårsinducerad Tinnitustest det bestående (!) intrycket

”Go´ Natt, Nalle…”

Eftersmaken av årets välarrangerade Rockblörnen (snyggt jobbat med logistiken, Wonderland Event), kan inte bli annat än lite fadd. Bland oss i pressen, diskuterades det ingående om evenemanget snart överlevt sig självt, när de tyngre artisterna lyste med sin frånvaro på både scen och bland gäster och nu ersatts av bloggistas och artist-pryos som endast blivit fenomen tack vare sociala media, inte för att de åstadkommit något kvalitativt inom sång och musik.

Ingen skugga skall naturligtvis generellt falla på ”Juryns Val av Vinnare”, det är att man till stor del fyller scenen och gästlistan med icke flygfärdiga pausfåglar, som vi vänder oss emot. Fast att årets genombrott skulle gå till Hov1…nä, där passerades gränsen. Var inte det priset vikt åt Namo?

Att Kents basist Martin Sköld var den enda i bandet som var där för att hämta sitt pris, var ganska symptomatiskt för hela kvällen. Eftersom Kent avslutat sin karriär, torde de väl ha tid att närvara?
Vi på Frontface, tillsammans med många av de kollegor som var på plats, tror att de som finns i hjärntrusten bakom Rockbjörnen, nu måste sätta på sina ”Uppfinnar-Jocke” mössor, innan skeppet dundrar in i isberget. Rykte och renommé i det långa  (och korta) loppet, blir lidande hos alla produkter och tjänster, om man inte i tid ser att fartyget stävar mot vassa klippor. Remember Titanic!
”Nu kommer snart gästerna”. Wonderland Event lägger sista handen vid ebtrélogistiken.

Här kommer ett galleri bestående av (ett urval) av kvällens gäster.
Hela listan av Rockbjörnsvinnare, finner du HÄR.
Årets livekonsert: Håkan Hellström
Årets livegrupp: Kent
Årets utländska låt: Ed Sheeran ”Shape of you”
Årets svenska låt: Zara Larsson
Årets kvinnliga liveartist: Zara Larsson
Årets manliga liveartist: Håkan Hellström
Årets genombrott: Hov1
Årets fans: Håkan Hellström
Thomas Sekelius Keyyo, Daniel Norberg Wiktoria Benjamin Ingrosso Foo Conspiracy Paow med Mattias ColemanCherrie Namo, som borde varitr kvällens höjdpunkt på scenen. Snacka om genombrott. Rackartygaren  Alexander HermanssonRegina Lund Martin AlmgrenSilento Daniel Paris med  AntyHatty Gabriel Fontana Jessica Berglund med Alexander Catalan Robin Bengtsson med Jennie SalteSean el Banan Anton Hagman Madame Heinz Madame Heinz och XLNT Marc Linér, kvällens färgstarkaste par. Pop-corn jonglören  Mimi Werner.Ann och Leif Schulman Kamferdrops…eller Malin Perrson, om ni så vill. Jamie Meyer och Lars WallinDaffy Glitterpojken Molly Pettersson Hammar Molly Pettersson Hammar  och Oscar Zia. Jenny Velvet, Peter Englund och Shirley Clamp. Thobias Thorwid och  Anton Johansson, bägge i 2meters-klubbem.Ninos Hanna har skrivit låtarna till Anastacia´s nya album, här med manager Chrille Olsson Anikid Lisa Ajax, den lilla vita tornadon. Agnes Hedengård Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren Team Sara Varga Mårten Nuhlén t. hö. Emil Assergård med  Linda-Marie NilssonAnna Pankova ovh Kristian Täljeblad Mia Jorpes, Wonderland Event, med Mikael löfstrand

Dinah Nah  med Tommy BryngelssonPoodles Kicken Lundqvist med sin Bodyguard Stefan Örn. Amanda Widberg Ghost-lika spöken Poodles sångare Jakob Samuel med dotter/sångerska Cornelia Jakobsdotter Samuelsson.Herbie St Clair Crichlow med sonen CarlMästernagiker Julien Dauphingör en magisk gest, här  med  sin assistent ”Lothar”.William Spetz med Linda UlfhielmIda Varg och Jasmine Kara Kent-basisten Martin Sköld med bandets Rockbjörn Under efterfesten fann vi Marielle med väninna intill Burger-bordet. Fullmatat hos Jägermeister. ”Drag me home…please…”
Tack för ikväll!

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/