Polarpriset 2017 – En Gala Med Sting och Glamour

Förra veckan avhölls en av årets mest magnifika tillställningar: Polar Music Prize awards i Konserthuset och Frontface Magazine var på plats, nu för 10:e året.
Från att ha blivit helt dränkt av ösregn en halvtimme innan gästerna började anlända, sprack himlen upp och bjöd på fint väder och skor & byxor torkade snabbt.
Stämningen steg markant hos de anländande gästerna, som slapp krypa ihop under paraplyer för att skydda sina eleganta outfits och eftermiddagen flöt på i högt tempo.
Med komplett Kungafamilj (de vuxna) och härligt uppknäppta pristagare, var årets upplaga en härlig tillställning att bevaka.
Pristagarna i all ära men det var Loreen som stal showen med sitt eget nummer på ”Röda (Blå) Mattan”.
Du kan se en serie bilder i galleriet.
Att sedan under TV-sändningen se Stings överrraskade min när Annie Lennox dök upp på scenen för att fira honom, var en härligt känslosam upplevelse.
Här får du ett fulladdat bildgalleri, som på grund av hög arbetsbelastning, ”endast” innehåller 139 bilder.
Det hoppas vi du har överseende med och ni som inte finns med på bild, finns ändå i vårt minne.
Sting och Wayne Shorter får inleda galleriet. Var så goda, klicka på bilden nedan.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/