Kylslagna apelsiner men mänsklig värme – Orangeriet säsongsinvigde

Med goda bufféer , glada bartenders och Stephen Simmonds som DJ, hölls gästernas kropptemperatur uppe, trots några fjuttiga plusgrader och snålblåst över Norrmälarstrand.
Eventarrangör Christos Neo hade lyckats fylla hela apelsinträdgården med partyglada Vip:are, varav några till och med lade till med egen båt strax intill… och det var ingen jolle…

Här är ett urval av alla bilder Frontface Magazine knäppte under sen eftermiddag / tidig kväll.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Nästan dags att öppna…Värmen påslagen. Bufféerna uppdukade. Ja, även denna. Bartenderligan redo! -Då kör vi!  Stephen Simmopnds agerade DJ.Med ackompanjerande Conga-Coolish. Stefan Sauk i aktörhörnan. Utanför lade ett gäng tunga ViP:are till. Kicken, Jan Emanuel, Subito-Daniel och deras bodyguard för kvällen… Hasse Aro med sin fängslande fru. Lag-hörnan med Aro och Bodström. Malin Arvidsson i elegant uppenbarelse. Thabo Motsieloa, för kvällen utan Kung Fu. Thomas Bodström med efterträdarna. Jörgen Kruth Jacob Öqvist Glad-iatorhörnan I fruktkorgen fann vi, lika välmatchade som vanligt, Ann och Leif Schulman. Nathalies bilder kan ses på Skindeepblogg.se. Många gäster var politiskt korrekta. Annika Jankell  och Lia BoysenSusie ”Biceps” PäivärintaTone Bernadotte Oppenstam

Johan och Jessica Staël von Holstein.

Gert Fylking med sonen  Abgar Barsom intog centerplatsen i anfallstrion. Mattias Frisk och Ankie Bagger La de´bubble… Lars-Åke Wilhelmsson såg ut att vara halvvägs mellan sig själv och Babsan. Alexandra Pascalidou Jovan Radomir och Latinoartisten Reego i snygghörnan. Christos Neo kunde pusta ut…det fungerade… Reservdelsmänniskan, tillika Naprapat Anders Liedestam. såg ut att trivas i varmt sällskap. Johan Carlén med en färjestark bartenderprofil…

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/