Ny Robinson-omgång på G – Undrar om Fredag kommer att söka?

TV4 presenterar en ny säsong av TV-succén Robinson. Sedan starten har Robinson dragit storpublik över hela världen, och äntligen är det dags igen. Nu söker TV4 äventyrslystna vinnarskallar som älskar soliga sandstränder. Har du det som krävs? Ansök nu!
– Robinson är ett av världens största tv-format, med hela 37 säsonger i USA är det oerhört spännande att fortsätta förvalta men också utveckla denna populära tittarsuccé i en ny spännande säsong, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4-Gruppen.

Nu letar TV4 efter alla som törstar efter sitt livs äventyr. De utvalda deltagarna ska överleva på en öde ö och tävla mot varandra under 6 veckors tid, tills det bara är en vinnare kvar. Deltagarna måste älska att pressa sig själva och samtidigt vara kalla nog att hålla kolla på det sociala spelet.

TV4 söker alla som känner att det är dags att byta ut den grå vardagen mot en paradisstrand på andra sidan jorden, som vill testa sin sociala kompetens, strategiska förmåga och ledarinstinkter, eller som redan åkt tjejvasan och tycker att En svensk klassiker är för landet lagom.

Ansök här! 

TRIVIA: Robinson är ett av världens mest framgångsrika och populära tv-format, skapat av Charlie Parsons. Programmet har sänts i sammanlagt sexton säsonger i Sverige, senast som Robinson Love edition i Sjuan.  Den första säsongen sändes 1997 i SVT och Robinson har sen producerats för TV3 och TV4. I TV4 och Sjuan har det sänts i sammanlagt sex säsonger mellan åren 2009-2012 samt 2015.
Foto: TV4

NÄR: Inspelning aug-sep 2017

VAR: Fiji

FÖR VEM: Alla över 18 år kan söka, som ”Robinson-Mirre gjorde på sin tid…
Frontface ställer frågan: -Undrar om det blir Sex On The Beach..?

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/