Dansbandet (Nya) Vikingarna drog sugna VIP:are till Golden Hits

Blek sol och ett fåtal plusgrader ramade in entrén till Golden Hits på Kungsgatan i Stockholm, när Subito eventbyrå bjöd in till en dansant afton med Vikingarna…eller Nya Vikingarna, som de nu kallar sig.
Då vår reporter har två vänsterfötter, stannade vi på utsidan och hälsade på gästerna.
Här får även du möjlighet att bjuda upp till en tryckare med de inbjudna.
Alla var där…även Djingis Khan.
Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
-Nå, hur mår DU denna dag?  Max-imalt bra, ser det ut som.
Max Lagerbäck Subito, Eventarrangörer för kvällen. Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson Gert Fylking Anette Norberg Arne Weise och Daniel Lindroth Erik Linder
Göran Gabrielsson UD´s Patric Nilsson Thomas Hedengran Susie Päivärinta Susanne Delastacia Jan Göransson, Filminstitutet Yvonne Ekdahl och Margaretha Sjödin. Anton Körberg Peter Jezewski med Anneli Strand.Erik Hörnfeldt Vikingarnas sångare Kenneth Wahlberg Gert Fylking Aringsjö och Nilsson Mattias Frisk och Christian Kicken Lundqvist Sara Varga Jovan Radomir Jesper Blomqvist och Malin Watson.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/