Lill-Marit Bugge och Anna-Lena Brundin gör galen comeback efter 30 års vila.

I förra veckan hamnade Frontface på Bitter Pills, Verkstadsgatan 4 intill Hormstull. Inne på den lilla hemtrevliga krogen/baren, tilldrog sig ett öite annorlunda firande.Den 2.mars var det hela 30 år sedan det legendariska TV programmet Daily Live började sändas. Programmet som väckte ilska hos manliga tv recensenter som tyckte Lill-Marit Bugge & Anna-Lena Brundin var kvinnliga skräckmonster som förpestade tTV-rummet. Desto mera hyllades den av sin publik.För att uppmärksamma detta hade Anna-Lena och Lill-Marit tillsammans med tv-producenten (för bl.a Daily Live och Barbarella Live), Lars Bermann, spelat in en ny webb serie där vi träffar flera av Anna-Lena & Lill-Marits karaktärer, så som Marja & Agneta, Ulla-Britt & Siif-Lilian, Gerry & Bettan osv. Även Dom Onda dyker upp, liksom flera nya stumfilmer.Daily Live visas igen för första gången på SVT Öppet Arkiv
The Cool Babes en webbserie i 6 x 10min läggs ut på folktv.se
Här kan du se några bilder från kvällen:I baren hittade vi en gammal bekant, Andres Esteche, som troligen sjunger under ölupptappningen. Eller?

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.Ordet ”Troschock” var inte uppfunnet på 80-talet… Vem är Ler- och vem är Långhalm..?Filminstitutets PR-chef Jan Göransson lånade mikrofonen och höjde stämningen ytterligare. Tjejerna med producent Lars Bermann. Jan Göransson ville också kramas lite. Den är söta målningen fann vi på en av Bitter Pills väggar. -Ja, så här är det…” …”Eller hur?… -DU som läser Frontface Magazine, NU skall du titta på våra wemprogram och hör sen…

Vi tackar, bugar och lyder…

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/