Ny grym singel förvarning inför nytt album med Deep Purple

Alldeles nyss damp (..damp..?…hmmm..) det ned en sprillans ny singel från det klassiska bandet Deep Purple.
Låten, ”All I Got Is You”, är den andra singeln från kommande albumet, vilket vi här på Frontface redaktion ser fram mot med högsta intresse.
Du kan se musikvideop HÄR.

Suzan från Playground Music säger så här:

”I väntan på att albumet ”inFinite” släpps den 7 april kommer nu den andra singeln från Deep Purple’s kommande platta. Första singeln ”Time For Bedlam” var hett emotsedd av fansen och var en hammonddoftande rockstänkare som sålde slut nästan direkt när den kom i lager.

”All I Got Is You” är en klassisk Deep Purple låt med fantastisk refräng och det där svänget som bara kan skapas av ett band som Purple. Förutom titelspåret innehåller den också fyra tidigare ej släppta spår: ”Simple Folk” (en helt ny låt), en instrumentalversion av ”Above And Beyond”, den första versionen av ”Time For Bedlam” och till sist en liveversion av Purpleklassikern ”Highway Star”, inspelad i Danmark.”

Släpps som CDM, 12″ vinyl och digitalt.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/