Make Up Store med trendvisning inför vår-sommar 2017 – Del 2, The Show

Efter mingelfesten du nyss läst om (eller hur?), placerades vi alla på långbänkspuffar, fick bubbelfyllda provrörsglas och ”Voila”, showen kunde börja.  Mycket starka stilar, lätt identifierbara och väl genomtänkta kombinationer med de kläder/outfits som också framställts speciellt för visninge. En klar hit.

Tips: Om koreografen dessutom kan implementera, att då det är make up vi skall kunna se, hoppas vi till nästa gång att modellerna får träna på halva hastigheten ute på runway, annars går mycket av detaljerna förlorade.
Den sista ”etniska looken” var helt förtrollande”, Bravissimo.
Entréerna flöt perfekt, visningen var av perfekt längd och en stor applåd till alla involverade: -You Did It Again!

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
 
Till detta lyckade event fick vi inbjudan från Erwik Communication

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/