d.brand kollektionsmingel vår-sommar 2017

Mingel bland senaste kollektionen från d.brand i nya lokalen på Regeringsgatan 44 i Sthlm.
P.g.a. vissa fotorestriktioner, visar vi inga bilder med plagg på modeller.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Regina Lund med Damon Pirzadeh, ena halvan av d.brand-bröderna.
XLNT Marc agerar Gentleman åt Regina Lund. Samsung var på plats och visade sin ”Midsection”…Galaxy A5.Tillsammans med Samsung-Sussan Rahmani i en glad duo-selfie. Sussans kollega Linus ville också vara med…och det fick han. Tanja Dyreland med lilla Coco. …och nu blir det annat program…
Eventinbjudan kom från Wonderland Event.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/