Smygpremiär på Rigoletto för filmen ”Rum 213”

Wonderland Event bjöd in till sshhhhh…hemlig smygpremiär av ungdomsfilmen Rum 213 på Rigoletto i Stockholm
Tyvärr hann vi inte se filmen men fick med oss några hemliga (?) bilderr från evenemanget. Varsågoda!

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.Filmens huvudrollsinnehavare::Elena, Ella och Wilma Filmens regissör: Emelie Lindblom. Så här glada ser de ut INNAN de gått in i Rum 213… Men grabbar…är inte ni lite för mogna för den här rullen..?…eller inte… Malin Arvidsson räknade med en ”Löpseldel-Ryssvinter”. I snygghörnan fann vi Hannah Graaf och hennes två sötnosar. Team Thomas Hedengran.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/