Frontface besöker Stockholm Fashion District, minglar, firar och plåtar snygga jackor.

En liten planeringsmiss från vår sida, gjorde att vi missade vårt säsongsåterkommande besök hos Jofama i deras Showroom
men det tog vi gen på annat håll, som kan ses här nedan i bildreportaget från torsdagens nedslag i Stockholm Fashion Districts
stora byggnad, där man kombinerade sedvanlig mingelafton under modeveckan, med att fira Helena Waker, som fyllde jämnt.
Partystämning med ”Peruk-Ligan”…och vår modell Berkeh.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Det var laddat för överraskningsfest för Sthlm Fashion Districts ”Leading Lady”, Helena Waker.Factory Nacka Strandsmässans VD Marianne Wallberg med väninna. Marianne ligger även bakom ”Sthlm Beer and Whiskey Festival.Vi trodde vi skull hälsa på hos Jofama…men sprang på Peter och Jan Elfström på väg ut från sitt shoroom.
Inte ens Berkeh kunde få dem att återvända…det är bråda dagar och kvällar under modeveckan.Födelsedagsbarnet Helena Waker dök upp, inte ont anandes och fick direkt ett glas bubbel i handen.”Ja må hon leva”  utropade Agenturföretagens orförande Jan Björnum.
Därefter tog vi hissen upp till Rock n Blue´s showroom, där vi hittade ett par ruktigt snygga jackor som kommer nästa höst/vinter 17/18, då Frontface publicerar ytterligare bilder på dessa skönheter (jackorna…) som Berkeh bär här.  Den andra jackan vi fastnade för, är en klassisk Biker-jacka med snygga detaljer och snygg skärning.
Berkeh tillsammans med Rock n Blue´s Designer/Creative Director Jessy Heuvelink.Vi saknar bara en stor fet Harley i bilden…Nu kan ni sukta efter dessa snygga jackor, som kommer att finnas ute i butikerna i söutet av augusti.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/