Book Of Mormon skapade skrattattacker bland Mormon-missbrukande Publik

Förra veckan, den 26:e januari, stod Chinateatern som skådeplats för Galapremiären…eller Galen-Premiären, som man skulle kuna säga, av musikalen ”Book Of Mormon”. Petré Event hade samlat en celeber skara gäster till kvällen och här paraderar några av dem förbi vår fotograf Nick Sabelströms nyfrälsta kamera.Pernilla och Björn Skifs.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se. Det är heller INTE tillåtet att beskära/klippa bilder.  All webbtrafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
Tobbe Karlsson och Agneta ”Nyårskaramellen” Sjödin. Christer Lindarw Sanna Nielsen med sin Hunk, Joakim Ramsell. Mr Mello, Christer Björkman. Andreas Weise jobbar även han med musikal. Filminstitutets Jan Göransson med Arja Saijonmaa Martin Stenmarck Tre av Fantastic Four. Christian Kicken Lundqvist jagade inte postkoden till Chinateatern, det ser bara så ut…
Niclas Wahlgren bara ler åt det hela…Erik Segerstedt med snygg-mamma. Ernst Billgren Lilla Siw Malmqvist såg finurligt på vår store fotograf Nick. Cecilia Forss Et Maintenant: Producentparet Vicky von der Lancken ochEventregissör Johan Petré iehp.

AllPhotos © NickPic@frontface.se

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/