Varför inte en stämningsfull Ljudklapp med Maria och Robert Wells?

robert_wells-portraitIbland känns det nästan som om Robert Wells ”alltid varit med i matchen”. Hans Rhapsody In Rock”  är en musikalisk institution som smidigt förflyttat sig genom årtionden och anpassat sig tillsammans med de ingående artister och element som gästat konceptet.dubbel-vinylVinylen Lever!!! Robrt Wells välkända dubbelalbum Piano Concertos nol-IX finns både på CD och vinyl.wells__0001CD-singeln ”It´s Christmas (Every day Of The Year) hjälper dig att lugnt smälta den lutande fisken.maria-wells_cdMaria Wells soloalbum är en relaxad, jazzig och nostalgiskt flörtande aftonsupé, där hennes rena, tekniskt oförstörda röst får fritt spelrum. Tänk dig en Chesterfieldfåtölj framför en öppen brasa, ett glas rött i handen, fötterna på en 100 år gammal björnskinnsfäll.. och din kärlek i knät. DÄR satt den…
Spåret ”Just Tree Little Words” ger allt, i en renrasig produktion, allt av bästa mått mätt.
I klassiken ”My Baby Just Cares For Me”, har maria Wells även fått in lite skön ”svärta” i rösten.
robert-wells_handson-2Klart Robert inte bara vill framhålla utan även hålla upp frugans alster vid julbordet på Engelen.andrew-sisPå det här glädjesprudlande Vinylalbumet, har Maria Wells med sig kollegorna Eleonor Ågeryd och Hanna Wanngård. Trion rullar kärleksfullt upp det bästa från efterkrigstidens stora partyprinsessor ”Andrew Sisters”. Låtar som ”Rum & Coca Cola”, ”Boogie-Woogie Bugle Boy” och ”Bei Mir Bist Du Schön” är odödliga klassiker. Att sedan det rätta vinylknastret ytterligare förstärker känslan, är ytterligare ett plus. Robert Wells har naturligtvis producerat plattan.

Till sist vill vi påminna om att det blir en ”Wellsisk” uppesittarkväll den 23 december i TV4.
Mellan kl 19.30 och midnatt, kan man njuta av en ”Wellsness-betonad” afton. Missa inte det.
God Jul på er alla tomtefierade Frontface-läsare. Ho Ho Ho.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/