Invigningen av VIDA Nattklubb blev en…Sauksé…

vida_002Christer Gustafsson, Stefan Sauk och Christos Neo. (Christer & Stefan skall inte förväxlas med Stefan & Krister)

Johan Carléns inbjudan till Vidas invigning resulterade i en ”Non-Stop Mix” av gäster.
Häng med Frontface Magazines två fotografer, NicPic och Chefred Ortvik runt katakomberna i minglets nya högborg, belägen på Ingmar Bergmans Gata 2. Det blev en afton med humor och många Tomte-Garv. Tips: Häll upp något som bubblar först, så även Du kommer i rätt stämning.
vida_001Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi. vida_003Med dramtisk slagkraft: Stefan Sauk. vida_005Är man tillräckligt färgstark själv, blir bildrna minst lika bra i svart-vitt… vida_009Utan skalpell.. men med två snygga döttrar: Charles Randquist. vida_011Annica Duckmark med vapendragare. vida_012 vida_013Är det månde Manhattan Transfer i comeback..? vida_014Barens enda Ulrica hade egen bodyguard. vida_015Triple & don´t touch… vida_016Det enda äkta Hedengran-par i ess vi känner till. vida_017En Triad, som stod likt tända ljus. vida_018Inga ABBA-kläder idag? vida_019Kvällens kanske mest djuriska inslag. vida_020Les Schulmans vet alltid hur slipen skall dras. vida_021Vem är Tripp och vem är Trull? vida_022Annika Dopping medförde egen Goodie-Bag. vida_023Vi gick raka spåret fram till teamet från KorpRazor. vida_024Den här fläckiga katten såg ut att trivas. vida_025Inger Nilsson lämnade Annika och herr Nilsson hemma, till förmån för väninnorna. vida_028I ”Tyngsta Hörnan” fann vi Mats Wahlström, Anders Lettström och Nick Söderblom. vida_030-En 6:a raklödder, tack. vida_031Välkommen! vida_032 vida_033 vida_035-Hej, ni ser farliga ut… inte… vida_037Johan Carlén med Charles. vida_038Ja, Du ser ut som en Beowolf… vida_039-Kan vi få en ”last Christmas” från Dig, du var ju med i Idol.. vida_040Okej, får duga med ”Hera Comes Santa Claus”. vida_041Vi har alltid velat träffa Piff och Puff. Men ni duger också bra.  vida_043Trevligt att även ni mönstrade på. vida_044Tjejer, ni växer i våra ögon… vida_046Jag stirrade ned i det mörka vattnet. Plötsligt dök en gammal vän upp. vida_047Är det inte killarna som skall köra Ballongdansen? vida_049Tack för i afton! Dags att gå RAKA såret hem på stubben…
Foto: NicPic och Peter Ortvik,  © Frontface.se

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/