Alabama Lovesnakes värmde upp Sky High, som stiltroget lirade Jimi Hendrix-klassiker på Göta Källare

sky_006SKY HIGH

Luciakvällens tredje evenemang för Frontface elusiva team, var en gitarrbaserat tema nere i Göta Källares fetrockande lokaler. Vi togs emot av Greger Boström, som med hjälpsam hand gav oss handskakningsstund medbåde det härligt bluesiga The Alabama Lovesnakes och sedan de tre olika konstellationerna av SKY HIGH som körde var sitt set.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.als-1”Kärleksormarna” visade sig vara ett skönt gäng med bluesrock ända ner i fotsulorna.  Henrik Gillgren trummor Claes Nilsson sång,gitarr Fredrik Nilsson bas.

als-2Claes fick riktig feeling och drog av ett grymt solo. als-3-Tack för oss, nu tar vi pilsner och firar Lucia… sky_001Så var det dags för Sky Highs första set: Arne ”Mr Dynamite” Blomqvist bas, Clas Yngström sång,gitarr och Marcus Källström trummor.

sky_002 sky_003 sky_004 sky_005 sky_007 sky_008Första setet klart. Med Arne Blomqvist, Clas Yngström, Marcus Källström. Det är de som spelar på den senaste skivan STONE &GRAVEL som kom förra året, samt detta gäng är det som spelar i dagens sättning.sky_009Sky High, andra uppsättningen med Ulf ”Åhman”Åhman trummor, Clas Hägglund bas, Clas Yngström sång.
Åhman är originaltrummis och den junioren är bara 74 år ung…

sky_011Alla goda ting är tre, heter det ju… s¨här kommer Ulf ”Rockis” Ivarsson bas,Clas Yngström sång,gitarr, James Bradley Jr trummor. sky_012Vi får tacka för en grym upplevelse. Nu går vi hem och kör lite luftgitarr i badkaret. Återkommer senare med lite om bandens plattor i separat reportage.
Foto / Edits: Nicke Sabelström och Peter Ortvik, © Frontface.se
rockin-fingers

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/