Alkoholfri Glögg, Pepparkakor, Askungen och Julöl i mingelstund på Golden Hits

goldenh_002Petré Event bjöd Luciadagen in till en stunds avkopplad Glöggmingel uppe i den så kallade ”Replokalen”, våning två av Golden Hits, Kungsgatan i Huvudstaden.

Den absoluta höjdpunkten kom en stund in i partyt, när fyra ur etablissemangets personal/artister kom intassandes i tomtekläder och drog igång en helt charmant ”Best Of” från Kalle Ankas Julafton. Kokpunkten nåddes när kvartetten framförde den välkända ”Nå, vad är en bal på slottet egentligen..”-scenen, där små söta muständer applicerades och sedan sjöng de minst lika bra som originalet.. och i samma tonhöjd. Kvartetten hade själva så kul, att det var hart när omöjligt för dem att inte själva börja skratta… och vi i publiken bara dog…

Här kommer några glada bilder från den stämningsfulla stunden.
Foto: Nicke Sabelström för Frontface Magazine.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.goldenh_003 goldenh_004Någon som hört Lusse-katterna jama..?goldenh_019Kännder Du stämningen höjas? goldenh_005Marie och Richard Herrey bet huvudet av ett par katter, Lussekatter, alltså. goldenh_006Senaste nytt fick vi från Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad.goldenh_007Margareta van den Bosch (till höger) med kollega. goldenh_008-Det där ser gott ut..får vi smaka..? goldenh_009Jessica Gambhira Bergström med vän. goldenh_010Sr Rigo från Infinite Mass gillade den promillefria glöggen.goldenh_012Hoppsan, Frontface chefredaktör Peter Ortvik fastnade också på Nickes bildremsa… goldenh_013 goldenh_014Rudolf utan röd näsa, med rengjord kollega (eller kanske renhjordskollega) goldenh_015Richard Herrey bollade lite julminnen med Abgar Barsom. goldenh_016Trio med feeling. goldenh_017”Nu börjar showen, måste videofilma lite…” goldenh_018 goldenh_020 goldenh_021 goldenh_022Askungen var en höjdare… goldenh_023…och de små mössen lät precis som på TV, bra jobbat. goldenh_024”Ser Du stjärnan i det blå…” goldenh_026Gunilla Backman, eventarrangör Johan Petré och Åse Åsenlund.
Tack för en glad stund…Ho Ho Ho…

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/