Lifestyle Charity Day 2016 i Sturegallerian

lifestyle_017För sjätte året i rad bjöd Lifestyle upp till en glittrande välgörenhetsgala, denna gång inne i Sturegallerian..
Som alltid bjöds det på god underhållning, mingel och dryck, som kan ses i några av bilderna nedan.

I år valdes att stödja Friends arbete mot mobbing och utanförskap.
Man samlar in pengar men också lika viktigt sprida kunskap om mobbing och hur vi kan motverka den.

Samma dag som evenemanget läggs även upp en auktion på Lauritz.com där man samlat allt från exklusiva resor till köksredskap. Alla pengar från auktionen går oavkortat till Friends och deras arbete mot mobbing.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.lifestyle_001Första anhalten var hod FRIENDS, som var årets föremål för evenemanget. lifestyle_002Välkomna in, så tar vi hand om er… lifestyle_003Här s¨ldes välfyllda Goodie-Bags. lifestyle_004Teamet som övertalade gästerna att satsa pengar till förmån för Friends. lifestyle_005Starka budskap! lifestyle_006Erik Segerstedt höjde partystämningen åtskilliga grader med sitt framträdande. lifestyle_007Men Erik… det är ju vi som ger tummen upp för Dig. lifestyle_009Två snyggingar på en bild: Erik Segerstedt och Frontface reporter Berkeh. lifestyle_011En väl förberedd trio från Catelin Restaurang serverade goda grönsaks-shots och små härliga munsbitar, lifestyle_012Godast var nog den gravade Rödingen, som vi sköljde ned med en mörk smakrik alkoholfri öl från Störtebeker. lifestyle_013Berkeh testar det senate inom Lipstick-Trends. lifestyle_014October Lipstick Team med Frontface testpilot Berkeh. lifestyle_015Gänget som ger ett bländande leende (ett sådant som vår reporter redan har) kom från Oraldyne och Humblebrush. lifestyle_016Kvällens fashionabla kvartett! lifestyle_018Christer Gustafsson med Linnea Taube och Peter von Heidecken.

lifestyle_019Vendela ersatte Lisa Ajax som sades vara sjuk. Förutom att Vendela haft det ärofyllda uppdraget att framföra svenska nationalsången live i ett fullsatt Globen & inför två miljoner TV-tittare så har hon uppträtt med svenska toppartister på bl.a. IdrottsGalan, Galor för Barncancerfonden, X-mas Hits Boxningsgala & Festivaler. lifestyle_020
Tack för en trevlig afton, väl mött nästa år.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/