Artistpresentationen inför Melodifestivalen 2017. Loreen satsar igen.

mello_allaFrontface kamera glödde av hetta efter alla bilder som togs inne i SVT Studio 2, där mikrofonmassören och artisten David Lindgren presenterade kommande startfältet i de fyra deltävlingarna. Rutin ställs mot nykomlingar. Nya nykomlingar ställs mot rutinerade nykomlingar, där Owe Thörnqvist med sina + 80 år satsar på en Boogie-Blues. Owe har varit med två gånger tidigare men endast som låt(test-skapare.

Här nedan kan du följe presentationen. Därefter klickar du HÄR och ser de snygga närbilder vi tog efteråt, när vi hade chansen att bli mer närgångna med artisterna.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.mello_001Henric von Zweibergk dirigerade publik och media som den bästa lejontämjare. mello_002Mello-General Christer Björkan och mikrofonmassör david Limdgren samspråkar. mello_003Adriane kommer framföra låten Amare. mello_004Boris med ”Her Kiss”.  mello_006  mello_008Charlotte Perrelli med ”Mitt Liv”.  mello_010Dinah Nah – One More Night  mello_012De Vet Du – Road Trip mello_013 mello_014Hela Göteborgsdeltävlingens artistfält.  mello_016Nästa gäng tävlar i Malmö:  Mariette –   mello_018Benjamin Ingrosso – Good Loovin  mello_020´Dismissd – Hearts Alien. Men hur skall vi karaktärisera klädseln? Allvar eller skämt?  mello_022Roger Pontare – Himmel och Hav. mello_023  mello_025Etzia – Up.  mello_027 mello_028Malmögänget  mello_030Owe Thörnqvist – Boogieman Blues. mello_031  mello_033The Foo Conspiration – Gotta Thing. mello_034 mello_035  mello_037Anton Hagman – Kiss You Goodbye. mello_038 mello_039Krista Siegfrids – Snurra Min Jord. mello_040Växsjös startfält. mello_041Henric och Jasmine Kara assisterar Owe, som ser lite illa.   mello_044Skellefteås startfält inleds av Wiktoria – As I Lay Me Down. mello_045Les Gordons  mello_047sara Varga och Juha Mulari – Du Får Inte Ändra På Mig.  mello_049Jon Henrik Fjällgren Ft Aninia – En Värld Full Av Strider.  mello_051Axel Schylström – När Ingen Ser  mello_053Alice – Running With Lions.  mello_055Loreen – Statements. mello_056Loreen i smaragdgrön rock.mello_057Skellefteå – here we come… mello_058-Skall man lyckas ta sig ned härifrån också..?

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/