FitnessFestivalen 2016: Träning – En Resa För Livet. Stort Bildreportage i Frontface Magazine.

fitfest_026”Färgstarka Profiler Håller Även I Svart-vitt”

Generalerna Ove och Catharina Rytters skötebarn FitnessFestivalen, dominerade i år tre-kejsarslaget, där de andra inslagen var ”Acadermis – Skönhetsmässan” och ”Allt För Hälsan” ute på Stockholmsmässan i Älvsjö nu i helgen. Inne i stora C-Hallen, tornade sig ett ansenligt antal mega-montrar upp, med allt från träningsutrustning, kläder, kosttillskott, gymkedjor och allahanda konceptuell träning.

Vi tog även en snabbvända förbi tävlingsscenen, där synen av alla deffade deltagare fick våra degenererade hjärnor att snabbt göra en ”Så-Mycket-Bättre-version” av Lisa Ekdahls ”Vem Vet”. Den lät så här (vänligen observera att detta är så kallad humor):
Vem är fet, inte Du
Vem är fet, inte jag,
Vi åt ingenting nu
Vi åt inget idag….

Följ med Frontface team på en närgången odyssé runt mässan, där vi inleder med en bildserie byggd på den idé som satte sig i huvudet på herr Chefredaktör Ortvik  under pendeltågsresan till Älvsjö: ”TRÄNING – EN RESA FÖR LIVET”. (Hajade du dubbelmeningen i den..?)

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.bag_001Big Roger Zapfe och Maria Ahlberg i  MM Sports monter. Marias outfit: T-shirt från Self, tights från Better Bodies.
Här (och i övriga temabilder) ackompanjeras de av snyggingen i silver, Zero Halliburtonbag_003Nathalia, Martin och Sandra på Biotech-scenen. bag_004I SIXDEUCE monter fann vi Candice Lewis-Carter (till höger) och  Heidi Vuorela.bag_005Tinette i Better Bodies monter. bag_006 bag_007Joar F och Jessica J från Workout Empire. bag_008Tre änglar i Scitecs monter: Zsuszanna Toldi, Sandra Höglund och Sara Backbag_009Nordic Wellness bag_010Fitness 24 SEVEN. bag_011Naprapat Nidal Awad och ”medbrottsling” i Fairings monter.

HÄR nedan bjuder vi på ett guidat galleri från vår oguidade sight-seeing. Håll till godo.
Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.
All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.

fitfest_001Låt oss inleda med ett leende. Tugga skrot? Pandy har satt bra namn på sina godbitar… fitfest_002 fitfest_003Mums! Här har man klara baktankar… fitfest_005 fitfest_006 fitfest_007Candice placerade sig högt i senaste Miss Olympia. fitfest_008Heidi Vuorela. fitfest_009Göran Hammarström aka”Mad Max” hälsade på  Låtta Brodén.fitfest_010 fitfest_011 fitfest_012 fitfest_013Zsuszanna Toldi, Sandra Höglund och Sara Back fitfest_014Här hälsade vi på ett av mässans mest intressanta utställarföretag, V-FIT. Dessa tre killar från Norrköping, premiärpresenterade en skjortkollektion för den vältränade, en skjorta som definitivt kommer att ge komplimanger till den som visar att formen är god.
Materialet är i grunden bomull men med inslag av stretchmaterial, så att man inte ”gör en Hulken”, när man skall lyfta den tunga ölsejdeln… Skjortan kommer att finnas i flera färger och Frontface kommer att få all anledning att återkomma till konceptet.fitfest_015Här är baksidan ingen nackdel…  Det skulle inte förvåna om det till nästa års mässa finns åtminstone ytterligare ett par utställare som tagit efter den här trenden. Först ut, redan i början av 80-talet, var nog systrarna Kallings med kollektionen CeZeta. De sydde själva upp kavajer och skjortor till folk som var välbyggda. Jo då, chefredaktör´n har en skjorta och två kavajer i malpåsen…fitfest_016Skönaste profilen på mässan, var Christian Knasen Eikedahl, känd från både som lyckad Gladiatorutmanare och även annan idrottstävling i TV. Vår modell Berkeh hade inget mot att pokulera med den gode Knasen. ”Han var ju inte alls knasig”, tyckte Berkeh.fitfest_017Knasen rehabbar hårt efter komplicerat armbrott och andra arm/handskador efter ett fall. Vi ser fram mot ett fall framåt för Knasen… fitfest_018Detta har vi väntat på sedan 80-talet (då jag själv tillverkade en hemmagjord variant till Airport Gym).
Äntligen någon som förstått att man måste kunna rotera händer/armar i rodd, för att kunna rotera Scapula/skulderbladen och få en fullständig rörelse. Tack, Matrix.fitfest_019Stefan Ljung från Casall med PT-legenden Boris Kuzmic Killarna laddar för ”Disaster”… fitfest_020..och här kommer den… i form av David Bielkheden, Mattias Ewald, Reza ”Mad Dog” Madadi och Boris själv.fitfest_021-Kom skall vi kramas…  Boris bjuder upp ”Mad Dog”…fitfest_022…eller giljotineras… fitfest_023OK Boys, ordning på torpet nu, bara en soft bild, tack… fitfest_024Helt rabiesfri, enligt egen utsago: ”Mad Dog” fitfest_025Vi tittade in hos Fitness 24SEVEN, då vi såg en gammal vän från Hedenhös. fitfest_027Roger, vad har du på lut? fitfest_028Berkeh kunde nästan hålla tassarna borta men suget efter oxfilé blev till slut för stort… fitfest_029Är det detta som kallas för ”Välhängt nötkött”…eller är vi ute och motionscyklar nu? fitfest_030Maria Ahlberg ger Berkeh lite tips om sin PT-verksamhet. fitfest_031-Äntligen en vettig PT, tyckte Berkeh… fitfest_032Better Bodies. Tinette hade nu bytt om och blivit cerise. fitfest_033Delar av Team Fairing. fitfest_034Starkt poserat, snygga tattoos. fitfest_035manuella tvättbrädor slår definitivt ut torktumlare… fitfest_036 fitfest_037Alldeles innan hemgång, ramlade vi in hos vår gamle vän Robin Andersson i en av de montrar hans företag förestår,
CL Fitness, där han visade upp det allra senaste.
fitfest_038 fitfest_039 fitfest_040Sist men inte minst, ett titt in hos SALMING.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/