Förvärmning till Galan ”Rumble Of The Kings – Awakening” i Globen

rumble_019Jörgen Kruth gick huvudmatchen i VIP-minglet mot Linda Lampenius. Eftersom Linda slår knock-out på alla killar, så hade naturligtvis Jörgen inte en chans…
Dessutom har ju Linda ständigt en advokat i sin ringhörna, om matchen skulle gå till förlikn..eh…förlängning.

Kampsportspromotor Kasra Ashami och eventarrangör Johan Carlén bjöd in till en VIP-start av fredagkvällens Thaiboxningsgala i Globen.
Efter att Frontface tillbringat 8 timmar ute på Stockholmsmässan, fanns inte så mycket krafter kvar, vilket gjorde att vi tog räkning redan då första matchen i ringen var avgjord. Bilderna nedan härrör därför från den viktiga och skadeförebyggande uppvärmning som föregick matcherna.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.rumble_pr4sskort_viprumble_001Jörgen Kruth har just börjat lansering av sin egen line inom kosttillskott. rumble_002 rumble_004 Team-building. rumble_005 rumble_006Dragomir ”Gago” Mrsik har många spännande filmer och TV-serier som släpps under 2017, bland annat en egen produktion. rumble_007 rumble_008 rumble_009Simon Fröjd var sugen på att hoppa in i ringen men eftersom det inte var MMA denna dag, sparrade han lätt med sin kompis i baren istället. rumble_010Stunt-Mårten levde farligt i närheten av ”Soul-Divan” Jasmine Kara och hennes väninna. rumble_011Björn Bergmo visar hur han och frugan löser sina vardagsdispyter… rumble_012Fight, kiss & make up. rumble_013Det var många som ville gå en verbal rond med Dragomir Mrsic, för att kunna byta slagväxling mot ordväxling. rumble_014Nic Söderblom höll för säkerhets skull sina tassar i fickorna, så ingen skulle utmana denna fitnessguru på en match. Malin är redo med support.
rumble_015Linda Lampenius, i röd ringhörna. rumble_016Här med sin äkta tränare (kombinationstitel), advokat Martin Cullberg. Snygga från topp till tå. rumble_017Lindas läckra Boots. rumble_018Så där ja, nu kan ni ta ett glas av Jörgens proteindrink…eller vill ni hellre ha lite champagne..? rumble_020 rumble_021 rumble_022 rumble_023 rumble_024 rumble_025-Köp biljetter till nästa gala, ANNARS…

 

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/