Full sula hos Sko Uno – Mingelparty som rockade fett

usa_ballMed samma lokal sedan tidigt 70-tal, är Sko Uno inte bara Gamla Brogatans mest rutinerade butik utan även den coolaste och med mest humor och integritet. Därför var vi inte förvånade när inbjudan kom att mingla loss med varm korv, Breznak öl, kartongvin och mingelvatten. En av de första på plats var Nicke Borg med coola fru Jojo. Här nedan ser du ett antal feta bilder från kvällen igår, torsdag 3 november. Frontface lyfter på luggen och tackar Marthyn Inghamn och medarbetare på Sko Uno för en leende kväll.sko-uno_001Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget och sedan publicera på annat håll,  de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
sko-uno_002Tre höjdare på samma bild. Marthyn och Linda.sko-uno_006Johan har senapssträngen fixad: -It´s all in the wrist… sko-uno_009Nicke Borg och Jojo Borg Larsson kom ut ur telefonhytten. Är det de som är Stålmannen och Stålkvinnan? Clark Borg? sko-uno_012”Rör inte min favorit-Boot”. Nicke skyddar Jojos shoppingbyte.sko-uno_013Sjop till U drop! sko-uno_014Maskingevär eller gitarr? sko-uno_016det var vårt att uttala ölmärkets namn…redan innan vi testade den. sko-uno_017Tyvärr följde inte ljudfilen med bildfilen. Lyssna på Rockklassiker så kanske ni får höra.sko-uno_018Luftpaus. Rökpaus promotar vi inte. sko-uno_019Här fanns inga kassa apparater, bara kassaapparater. sko-uno_020Btothers in life, not in crime. Bröderna Marthyn och  Robert Inghamn.sko-uno_021-Prova min wurre, den e´sturre… sko-uno_022Marthyn med sin kollega Johan. Det är dem du möter i butiken när du skall uppdatera fotbeklädnad, smycken eller annat coolt gällande  din outfit. sko-uno_023Lämna gärna hästen utanför…  mats Andersson med medbrottsling.sko-uno_024Snyggaste paret stod naturligtvis i snygghörnan. sko-uno_027Fem mot en är fegt…”Klick”…  Calle, Robert, Marthyn, Nicke och Jojo.sko-uno_029”Love is in the Boot”, sjöng Martyns bror Robert och svägerska Misa.sko-uno_030Ni som frekventerade Alexandra´s när klubben låg på Birger Jarlsgatan, kanske minns entréanvareige Gustaf K. som numera har en helt annan karriär. Att uppdatera skogarderoben, är dock FOTfarande en hederssak…  Gustaf med dotter Alice.sko-uno_032”Phu!” Äntligen börjar det lugna ner sig, vi tar en paus i bakluckan…kände Marthyn och dotter Stephanie. sko-uno_035En som fortfarande hade lite energi kvar, var smyckes- och klädmärket Jernhestens ansvarige, Daniel Brynte. sko-uno_036Frontface chefred Peter Ortvik hittade ÄNTLIGEN ett par boots i rätt storlek… tack för en trvlig kväll.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/