Filmpremiär för Kids: Upp I Det Blå

uppibla_001Bilden ovan: Subitos Daniel Lindroth och Alexandra Pascalidou

Eventbyrån Subito med Daniel Lindroth i spetsen, hade ballongat upp utanför biograf Saga.
Ett antal välkända ballonger..eh…celebriteter flög förbi med sina telningar på väg in i foajén och popcorn-disken. Frontface utsände fotograf Nicke Sabelström hade ballongobjektivet på och lyckades få med några av dem i det blå. Här ser du bilderna.
uppibla_012uppibla_002Malin och David Watson jobbade fram en bra stämning..allt gick som en dans…Magnus från Lyxfällan har satt en tuff godis-budget för kidsen att hålla sig till, därav minerna. uppibla_004Team Ingemar Stenmark hade vallat rätt och tog sig smidigt genom portarna. uppibla_005Jovan Radomir kör lite mediaträning enligt principen ”Det skall börjas i tid”… uppibla_006…men vem är filuren längst ned till höger..? uppibla_007Linda Lindorff hade händerna fulla med blondiner. uppibla_008Susie Päiverintas körtjejer tog sig inte ton. uppibla_009Två glada barn, ett något äldre än det andra. -Arne Weise, hörde Du? uppibla_010Hela teamet bakom filmen men framför ridån. uppibla_011
Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/