Vinn en av 4 dubbel-CD ”Disney Rariteter”. Tävlingen avslutad 31 okt, vinnarna meddelade.

UNIVERSAL MUSIC SLÄPPER EN SAMLING MED DISNEYRARITETER

Den 7 oktober släppte Universal Music Sweden och Walt Disney Records skivan DISNEY RARITETER. DISNEY RARITETER är en dubbel-CD med 50 låtar från The Walt Disney Companys klassiska låtskatt. Samlingen innehåller unikt låtmaterial och aldrig tidigare utgiven musik som sträcker sig från klassikern Bambi fram till succéfilmen Trassel. Det är första gången en raritetssamling med svensk Disneymusik ges ut av Universal Music Sweden.

Flera generationer har upptäckt och återupplevt The Walt Disney Companys klassiska film- och musikskatt och inte minst sett Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul på julafton. Den 7 oktober 2016 släpper Universal Music Sweden och Walt Disney Records albumet DISNEY RARITETER. disney-collageDISNEY RARITETER är en gedigen dubbel-CD med 50 låtar från Disneys klassiska låtskatt. 49 av låtarna ges för första gången ut digitalt, varav 27 av de låtarna aldrig någonsin tidigare varit utgivna. Kort sagt, en samling med Disneyrariteter.

Arbetet med samlingen har pågått under en lång tid och är en del i Universal Music Sweden’s och Walt Disney Records arbete att aktivt tillgängliggöra Disneys klassiska svenska låtskatt digitalt. DISNEY RARITETER är också den första raritetssamlingen med svensk Disneymusik som ges ut av Universal Music Sweden.

Skivan innehåller inspelningar med Pauline, Jill Johnson, Tommy Körberg, Sofia Källgren, Anna Book, Jessica Andersson, Shirley Clamp, Jan Johansen, Sanna Nielsen, Fred Johanson, Myrra Malmberg, Wenche Myhre, Jan Malmsjö, Robert Gustafsson, Sif Ruud, Daniel Lindström, Siw Malmkvist, Sonja Aldén, Jimmy Jansson, Charlott Strandberg och Molly Sandén mfl.

Musiken är bl.a. hämtad från nutida Disneyklassiker och Pixarfilmer som Trassel, Prinsessan & Grodan, Nalle Puh, Bilar, Modig, Kogänget och Flygplan, men också tidigare klassiker som Dumbo, Askungen, Alice i Underlandet, Herkules, Pocahontas, Robin Hood, Bambi, Skönheten & Odjuret, Aladdin, Toy Story, Monsters Inc. och Ett småkryps liv mfl.

Skivan innehåller också den tidigare outgivna musiken från den klassiska kortfilmen Tomtens Julverkstad från julprogrammet ”Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul” samt musik från Disney Junior-serierna Sofia Den Första och Lejonvakten, samt den svenska originalinspelningen av En Flygande Stor Elefant från filmen Dumbo som hade svensk premiär för 70 år sedan.
Totalt innehåller skivan 50 raritetslåtar från The Walt Disney Companys klassiska låtskatt.tov_600

 

Tävlingen avslutades söndagen den 31 oktober 2016.
Vinnarna meddelas separat.
Lycka Till!
tov3_600

 

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/