Frontface med Nathalie i spetsen, besöker SHR Hudvårds- & Apoteksmässan i Kista.

hudap_058Skall man få full behållning av ett besök på SHR Hudvårds- och Apoteksmässan (SHR-arrangerad), bör man ha med sig en redaktör som Nathalie, som är Diplomerad Hudterapeut (SHR och CIDESCO) och Makeup-artist. Förutom att Nathalie samarbetar med oss, kan du följa hennes bloggistiska äventyr på Skindeepblogg.se

Här är vår rapport från en eftermiddag på Kistamässan, hoppas den slätar ut eventuella tveksamhetsrynkor i pannan…
hudap_001Här är Nathalie med Catarina Pap De Pestény som är ansvarig för Acadermia skönhetsmässan som är den 25:e nov i år. hudap_010 Snyggaste montern fann vi hos Nannic, där Ann och hennes team regerade.

SAMSUNG CSC

hudap_013Här nytt hudvårdsmärke från Norge, Elixir, som hade riktig skandinavisk känsla.

SAMSUNG CSC

hudap_020Därefter träffade vi den här glada tjejen Linnéa Wagnås som är produktchef för ny fransk hudvårdsmärke Biologique Recherche. Hoppas få testa den framöver. hudap_023Yvonne Rydings nya serie SAV får endast säljas av Hudterapeuter, som på ett säkert sätt kan skräddarsy olika ansiktsbehandlingar för kundernas behov. Det finns även butiksrelaterade produkter också men dessa hudvårdsprodukter SAV kommer säljas endast hos hudterapeuter.  hudap_028Snygg förpackningsidé… hudap_029Yvonne Ryding, tidigare Miss Universum, nu erfaren och kunnig Hudterapeut med flera egna produktserier. hudap_031När vi behövde få tillbaka energinivån, hälsade vi på i Nutricias stora monter. Där hittade vi ett antal olika Fortimel näringstillskott i form av ytterst välsmakande drycker. hudap_033

Bausch-Lomb har en ögonmask som används för lindrande kyl- eller värmebehandling, för ge lindring vid trötta ögon, svullna ögon, torra ögon och huvudvärk. Ögonmasken används genom att placeras i frys i minst 2 timmar innan användning. Värmebehandling : värm i mikrovågsugnen sedan är den redo för använda men glöm inte att kontrollera maskens temperatur före användandet.  Du kan köpa Thera Pearl på Apoteket.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Närgången produktkoll.

hudap_039Det senaste inom behandlingsbritsar från Lars Bratt AB. Här visas den av Cilla Vilkas. hudap_042  Väldigt intressant hudvårdsmärke som introducerades 2015 och som bygger på levande proviotika (godartade bakterier). Så ha ESSE i minnet. Vill så gärna prova deras produkter.hudap_046  C Skincare är ett enkelt men väl fungerandeekologiskt Svenskt märke som passar lika bra båda för bägge kön.
Vi har tidigare testat deras ”All-Over-Wash”, som vi gärna fortsätter använda på redaktionen.hudap_050Här är tjejerna som är proffs på permanent make up (Micropigmentering), en utbildning jag är mycket intresserad av att genomgå.

SAMSUNG CSC
I samma monter fann vi en intresant variant av munskydd, som även skulle fungera väl inom tandvården.

hudap_055Så här glad blir man efter att ha smakat på Läkerols nya serie, baserad på Xylitol som sötningsmedel.
Xylitol kommer från björken och var stort redan i början av 80-talet. Det var Finland som startade upp Xylitolprodukter men av okänd anledning (troligen priset) försvann de efter ett antal år. Vi som varit verksamma inom tandvårdsbranschen är glada att åter se Xylitolens återkomst. Det är nämligen så, att Xylitol har förmågan att  läka ytliga kariesangrepp.

SAMSUNG CSC
Nu har vi testat oss igenom alla smakerna och favoriten är nog den rena mentholen;
speciellt efter efterfest…

hudap_061

Nathalie hittade Coldzyme: -Detta är något för mig som ofta är förkyld och för alla som jobbar i sådan miljö där man lätt att bli smittad. ColdZyme munspray sägs kunna förebygga/förkorta förkylning. Vi skall testa den under hösten.

SAMSUNG CSC
Dubbelt skydd: ColdZyme och munskydd…

hudap_065Till slut, ”räddaren i nöden”, RESORB. Erkänn, visst har du alltid en Resorb i hemapoteket, för att ta innan du lägger dig efter en tung festkväll eller i värsta fall, när du vaknar bakis morgonen efter. Och… det fungerar ju!
Nu finns även en ny variant, Resorb Balance (svartvinbärssmak) med Zink och C-vitamin., vilket är väldokumenterat stöd för immunförsvar, slemhinnor, hud samt förbättrar sårläkning. Komplettera nu, så blir du gladare sedan.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/