Moment, snygg ”grön” salong i Sundbyberg firade 1 år med bublande kalas.

sundby_001När Frontface favoritansikte Jessica Davinski bjöd in oss (hmmm…kan ett ansikte bjuda in..?) till födelsedagsfest för MOMENT, den salong hon till vardags jobbar i, kunde vi naturligtvis inte tacka nej. Trots en svårläkt vattenskada på övervåningen, lyckades man i samarbete med goda vädergudar, att göra ett härligt mingelparty både i och utanför salongen.
sundby_019
Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.

sundby_002Redan på avstånd märktes den festiva stämningen. sundby_004Utanför sprang vi in i ägarna Lisa Wirström och Elin Kringstad, samt Jessica Davinski. sundby_005Den lufttorkande skinkan ville aldrig sluta jaga våra munnar… sundby_006Är det detta som kallas ”Bubbelbad”..? sundby_007Jessica utförde ”free-styling” på hugade gäster. och vi följde hennes arbete. sundby_008 sundby_009 sundby_010 sundby_013 sundby_014 sundby_015”KOLLA, vi har fått en monsterblomma…” sundby_016 sundby_017Girls-talk… å , sorry, skall genast gå vidare… sundby_018 sundby_020Jessica med färdigstylad gäst. Snabbt o snyggt. sundby_021 sundby_022Det här ”fejset” är en dröm att plåta.  Bilden ovan är tagen mitt i salongslokalen under minglet. Bilden nedan är tagen utanför, mot baksidan av en större gatuskylt. sundby_023 sundby_035Dags att tacka för en härlig tillställning. Kan jag ta en bit lufttorkad skinka till???………

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/