Nytoastad Papa Dee överraskades på sin 50-års dag med gungande party

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.

Surprise-Party-varianten brukar vara svåra att hålla hemliga för det tilltänkta offret. Även i detta fall ryktades att födelsedagsbarnet lyckats nosa upp att något var på gång.. men kanske inte riktigt vad… och var.
PapaD_001Sångaren, musikern,toastaren, DJ och tropicomusikconnaisseuren Papa Dee, alias Daniel Wahlgren har alltså nått den respektabla åldern avett halvt sekel och det måste naturligtvis firas. En festlokal i anslutning till Scalateatern fylldes snabbt med vänner, nära och kära, samt av härliga dofter från den vegetariska buffé som dukades upp på övervåningen. I källarvarven huserade  DJ´s och bar med välkomstbål, varefter många sångbegåvade tog upp ett rungande ”Ja må han leva” när jubilaren anlänt och letts ned i katakomberna.

För er som av okänd anledning inte riktigt har koll på med Daniel / Papa Dee är, HÄR når ni Frontface Magazines tidigare intervju med honom, i samband med ett albumsläpp.
Sedan är det bara att haka på och följa med in på festen: PapaD_009Rasmus RAZ Lindwall och David D-Flex Selsay var bland de första att anlända.PapaD_002Conny Bloom hade med sin gitarr men eftersom det drog ut på tiden, kunde vi inte närvara vid spelning senare under kvällen. PapaD_003 PapaD_004Det blev en lång rundvandring och många kramar, handskak och hälsningar. PapaD_005 PapaD_006 PapaD_007Här med vackra sångfågeln Jessica Folcker. PapaD_010Spexmivån höjdes dramatiskt när Papa Dee fick ”Bro-Hugs” av Raz och D-Flex. PapaD_011…eller Rasmus och David, som de är döpta till… PapaD_013…eller Lindvall och Selsay som  efternamnen lyder. PapaD_014 PapaD_015 PapaD_016Daniel och Poppe Linge. PapaD_017 PapaD_018Välkomstbålen var god och upvisade styrka. Vi döpte den snabbt till Papa´s Dee-light.. PapaD_019-Salut y Forza al Canut! ( som spanjorerna säger) PapaD_020Den vegetariska buffén var helt suverän. PapaD_021 PapaD_022Många backade både en och två gånger. PapaD_023Kvällens plattmassörer. PapaD_024God Afton, Gentlemen, bra jobbat, det gungar fint… PapaD_025Papa Dee med Thomas Gylling, välkänd från bl.a ”TropicoPop” i radio. PapaD_026 PapaD_027Visst ser han ut att trivas? PapaD_028 PapaD_029 PapaD_031 PapaD_032 PapaD_033 PapaD_034 PapaD_035 PapaD_036Conny Bloom med sina musikaliska medbrottslingar. PapaD_037Och här smög sig Malin Lindström in. Malin förestår Nocturnal Models, en agentur med alternativa modeller i”Metal, Goth, Tattoo & Rockin´ Styles”. Dessutom arrangör av varje års bästa Halloween Party, som man aldrig får missa.PapaD_038 PapaD_039DFlex & Raz. PapaD_040 PapaD_041 PapaD_042Jessica Folcker…vi längtar efter nästa platta… PapaD_043 PapaD_044 PapaD_045Nille Tholinder softar med Conny Bloom, som har en Skorpion med en miljon…PapaD_046Vad sägs, skall vi fylla på i kistan? PapaD_047 PapaD_048Power to Papa Dee!!! PapaD_049Sjysst gaddning. PapaD_050-JO, jag sade just att du har en snygg tatuering…
Tack för ikväll, det var en härlig stämning, helt utan påföljd.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/