Frontface träffar startfältet i Paradise Hotel 2016, kanske lite mindre verbal ”Fakking” i år…

PD_002Malin Gramer är fortfarande kapten på paradise Hotel-skutan som nu tuffar vidare mot okända äventyr…

Väntan är över. Den 5 september kliver ett nytt gäng in genom dörrarna till Paradise Hotel. I år är det ett nytt, större och lyxigare hus än tidigare. Deltagarna är snyggare och spelet mer intensivt än tidigare. Det enda vi kan vara säkra på är att allt kan hända – och kommer att hända – i Paradise Hotel… säger pressinformatören hos TV3 / MTG.

I fredag eftermiddag: Inför starten av ”Hotel Scandic Scandal”…alltså Paradise Hotel 2016, träffade Frontface startdeltagarna. Många ”twists” är att förvänta…men vi kan naturligtvis inte avslöja några detaljer. Missa dock inte vår kommande uppdatering den 6 september. Programstart alltså den 5 september.
Bilderna plåtad i TV3/MTG-huset på Ringvägen i Stockholm och så även videoklippet.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.

PD_001De tio i startuppställningen, med programdomptören Malin Gramer i mitten. PD_003Tre coolingar, Jiar ”Tarzan”, Hampus (som vann ”Förspelet”) och Alexander (som får det hett om öronen redan från start) PD_004Cornelia visade upp en soft och ytterst normal sida inför oss. PD_005Matilda kan nog bita ifrån vid behov, känns det som. PD_006Hampus känns som en riktigt skön kille, som verkar känna sina egna fördelar..och eventuella brister. PD_007Troligen en av favoriterna till att bli ”allas kompis” i serien. Nedan ser du en kort intervju med Hampus.

PD_008…och se, här dök Cornelia upp igen, i egen hög person. PD_009Vasana är nog också en av tjejerna som kan visa klorna i eventuella Cat-fights. PD_010Men här ser hon klart nöjd ut med en av de goda juicedrinkar vi alla bjöds på under ”speed-dejten”. PD_011Isabella / Bella, är lite av en ”girl next-doors” och får se upp så hon inte blir uppäten och utspottad. PD_012Malin Gramer verkar få ett något mer sofistikerat startfält i år…eller så har vi helt fel, det återstår att se.  PD_014Nå, vilka tror DU blir först att ha sex i rutan? Undrar hur spelbolagens odds ser ut…

 

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/