TV3/MTG presenterar höstens program-profiler i Frontface bildgalleri

Uppe i ”takbaren” på våning 8 i nya snygga Scadic Continental Hotel, bjöd MTG / TV3 i samarbete med Wonderland Event, in till frukostmöte där inte bara goda wraps med färska räkor/skagen bjöds utan även en möjlighet att träffa, plåta och prata med höstens kommande programs ledande profiler.
Här nedan ser du Frontface coolaste bilder med profilerna och vilka program de ingår i. Sedan är det upp till dig att följa deras framfart i rutan…för du har väl TV3..?

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.
MTG-TV3_001Program- och marketingansvariga hälsar alla välkomna efter en närande brunch. MTG-TV3_002På första bänk: Elena Belle (tidigare Natasha Peyre), Lyxfällans Patrick Grimlund och Magnus Hedberg, Maria Montazami, Åsa Vesterlund, Sara och Hanna Montazami.  MTG-TV3_003En av dem är bra på att planera budgeten, en är bra på att överskrida den. Vem är då vem..? MTG-TV3_004Patrick och Magnus med nya avsnitt av Lyxfällan. MTG-TV3_005Nå Patrick, är du #Good Cop or Bad Cop” i Lyxfällan? MTG-TV3_006  Magnus verkar ha ett outsinligt tålamod, i varje fall i programmet.MTG-TV3_008Snygga systrrarna Montazami. Sara skall medverka i Mästertestarna. MTG-TV3_009Maria och Åsa är som bekant ”Svenska Hollywoodfruar” men Maria skall även vara med i Rum För Dig och Mästertestarna. MTG-TV3_010Elena Belle berättar om varför hon bytt namn och annat inför sin debut i ”Svenska Hollywoodfruar”. MTG-TV3_011Elena är en spännande mix mellan Ibiza och Uruguay. MTG-TV3_012 MTG-TV3_013Några kanske minns henne från ”det där hotellet som ligger i Paradiset”… MTG-TV3_014Mia parnevik och Plura kommer att dyka upp i Den Största Dagen. Plura dessutom i Pluras Jul, Ho Ho Ho. MTG-TV3_015Mia parnevik gillar egentligen inte alls att bli plåtad…säger hon…om någon tror på det… MTG-TV3_016En finurlig Plura, som vanligt vänlig och tillmötesgående. MTG-TV3_017  MTG-TV3_020Carolina Gynning, lika snygg som vanligt,  kommer att tillsammans med Li Gadd Dackås att vara stilpoliser i HJÄLP. jag har inget att ta på mig. Detta betyder dock inte per automatik att gästerna är nakna. MTG-TV3_021 MTG-TV3_022Efter att ha kastat in juryhandduken i Idol, dyker nu Laila Bagge upp i Rum För Dig. MTG-TV3_023Dags att ta plats inte bara framför TVn utan även i skolbänken. Komediserien Skolan, har både lärare och vaktmästare. MTG-TV3_024Från vänster i skolsalen: Eva ”Ja, jag har en bulle i ugnen” Röse, Anders ”Vaktis” Jansson, Melody ”Dangerous” Farshin och Anna Blomberg. MTG-TV3_024bVaktmästaren på skolan MÅSTE ha en stor nyckelknippa, det bara är så… MTG-TV3_025Melody Farshin har en blick som troligen får de flesta eleverna att både sköta sig och drömma på samma gång MTG-TV3_026”ja fröken, självklart, fröken… MTG-TV3_027 MTG-TV3_028Eva Röse är en av våra absoluta favoriter, både på och vid sidan av TV och vita duken. MTG-TV3_029…fast nog verkar det som om Eva har annat i tankarna här… MTG-TV3_030”Mmmmmm…snart får man gulla med bebisen…” MTG-TV3_031Leif-Ivan Karlsson står här som tvåa från vänster, med sönerna Tony och Pierre på var sin flank och armen om frugan Susanne samt dotter Angelica i vit blus. MTG-TV3_032Leif-Ivan Karlsson säger sig själv vara världens mest romantiske man. Vi får väl se…i ”Karlssons”. MTG-TV3_033Här har de Svenska Hollywoodfruarna gaddat ihop sig, kanske mot Gunilla? MTG-TV3_034Alla tre systrarna Montazami.. ÅH, ursäkta, det var ju mamma Maria i mitten..
(Får vi några flaskor av Ditt vin nu, Maria..?)MTG-TV3_035-Ja men visst, Peter, klart du skall prova mitt nya vin, hör själv här i videosnutten HÄR:

MTG-TV3_037Maria i några andra vin-klar… MTG-TV3_038 MTG-TV3_039Åsa Vesterlund med sin lilla söt-nos Sigfried. MTG-TV3_040Vilket härligt par, eller hur?  MTG-TV3_042 (2)Kom hit och nosa på oss nu, Sigfried, MTG-TV3_043Så där ja, VI bits inte…lovar… MTG-TV3_044Montazami Sisters @ Selfie Work. MTG-TV3_045”Kolla så snygga vi blev..” MTG-TV3_046”Just Hangin´Loose..” MTG-TV3_047”Fast vi är inga soffpotatisar. Kanske mer sötpotatisar… MTG-TV3_048”MAMMOR” heter en ny serie. Öronproppar kanske något att ha på TV-bordet? Utan inbördes ordning: Anitha Schulman, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Ulrika Ellemark. MTG-TV3_049Samma tjejer…eh..Mammor, fast i annan inbördes ordning. MTG-TV3_050Och, för att riktigt förvirra dig som läsare, ytterligare en inbördes oordning. MTG-TV3_051Speciellt för er som undrar hur det blir när man gör en cocktail av ”Svenska Hollywoodfruar ”mixad med ”Mammor”. Rsultatet bör garneras med lite glitter och em smula blöjstoff. MTG-TV3_052Så avslutar vi med något hälsosamt. Annika Sjöö basar för programmet Du Är Vad Du Äter, vilket  förklaras närmare. Vi fick provsmaka nybakade Chokladbollar med kokosflarn.. eller vad man nu skall kalla de gamla N-bollarna. De tillverkades från ett rwecept som Annika står bakom, innehåller inget tillsatt socker och var grymt goda och mättande. Glöm dock inte att dricka mycket vatten till, annars kör det ihop sig i lilla maggen hela daggen. MTG-TV3_054
All_GroupSom slutpunkt bjuder vi här på em skänk från ovan: Den obligatoriska gruppisen. Tack och på återseende, fast inte som repriser. Vilken kanal var det nu igen..? -Javisst ja, TV3…

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/