Vernissage med klös: Sex, Kink & Rock n Roll på Södra Teatern

AnnaM_001Ömsom vin, ömsom regn. Då pratar vi inte om vernissagens innehåll utan om förtäring och väderlek. Bägge delar påverkar naturligtvis stämningen men i det här fallet fick gästerna mestadels uppleva de bästa varianterna av både dryck och uppsprickaande molntäcken uppifrån 7:e våningen, där champagnebaren i Södra Teatern är belägen.AnnaM_002Huvudattraktionen var Anna Möllers lekfulla och träffsäkra verk med ikoner som Bowie, Iron Maiden, Sex Pistols med flera. De övriga två utställarna träffar du senare i reportaget nedan.
Smaklig ögonspis, låt stämningen smitta av sig även på Dig…AnnaM_003 AnnaM_004Anna Möller, med en humorbas som inte går av för hackor, möjligen med dynamit… AnnaM_005Annas sämre hälft (?) Lennart Möller, här med Londonbaserade energibomben Patrick Cordier-Rettig. herrarna bevakar här ett av Annas verk.AnnaM_006Punken Lever! I varje fall hos Anna Möllers verk. AnnaM_008 AnnaM_010Vem, om inte Madonna, skall föräras med en speciell Tribute-BH… eller ”Rattlås” som vi sade på det glada 80-talet… AnnaM_011Järnjungfrun, kan väl inte missförstås: Iron Maiden. AnnaM_012Ola Göthes gasmak-lampor fanns lite över allt i lokalen. AnnaM_013En Möllersk compilation: ”Best Of The 80´s”. Sa vi inte ”Rattlås”..? AnnaM_014Kvartetten som trändes… Susanne Ernert, Patric Cordier-Rettig, Eventets officiella fotograf Ulla ”Mammarazzi” Andersong (tidigare känd som internationell modell Ulla Jones, då gift med demonproducenten/artisten Quincy Jones) och Lennart Möller. AnnaM_020Bedövande vacker utsikt…hallå, titta i bakgrunden… AnnaM_023Susanne Ernert testade att DJ:a. Är Du i sommar-Stockholm, besök gärna Susanne och torsdagsklubben Party Sthlm ombord SeaSide nere på SöderMälarstrand. AnnaM_025Camilla Wellton har sitt showroom på Brännkyrkagatan 47 och ateljén på Tavastgatan 43.
Hennes brand, HARNESS, vänder sig till de som gärna ikläder sig läder- och kedjebesmyckade små accenter..samt även lite mer påklätt, bland annat det hon själv bär upp på ett imponerande sätt.AnnaM_030Monique Macksey småchattade med Martin ”Miss Inga” Johansson. Då hade regnet upphört och kvällssolen började kika fram och värma oss ytterligare. AnnaM_031Här är bargänget som höll gästerna flytande. tack grabbar, bra jobbat. AnnaM_033Harn3ss-Camilla med kompisar/modeller från vänster: Charlotte Antser, Veronica Löfdahl, Camilla och Kettil Sundberg.AnnaM_034Klart vi tog en bild även i Harness-Hörnan… AnnaM_037Veronica ”Verra” Löfdahl har en mycket spännande  look… en utmaning för vår mobiltelefonkamera.AnnaM_040”Visit Stockholm”…eller hur..? AnnaM_042Sköna tattoos av hög kvalitet… AnnaM_043Ananas-Ugglan är både söt och vis. AnnaM_046NU dränker solen oss alla. På med flytvästen. AnnaM_047Södra Teaterns champagnebar måste vara en av stans absolut vackraste utsiktsvattenhål. AnnaM_048Skönheten och Hjdjuret: susanne och Uffe. AnnaM_050Uffes ”Soft Spot”… AnnaM_052Hela familjen verkar överens angående ”Gaddningar”. AnnaM_053Absolut Cash, för den som inte lever ett sedelslöst leverne… AnnaM_054Phu, nu måste vi vila tassarna… AnnaM_055Fint Folk Kommer Sen-ast: Helen Wellton hade skadat foten och fick käppstöd men det kunde inte hålla henne borta. AnnaM_056Tack, puss och farväl. Ola Göthe och Annas syster Syster Ingegerd Widell tog farväl av Olas verk. AnnaM_057Chefredaktör Peter Ortvik tackar Susanne Ernert för både trevligt sällskap och god foto-assist.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, vilket är vår grundfilosofi.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/