Spännande läsning i hängmattan: ”Den Som Gapar Efter Mycket”

ORT_5269Som författaren själv proklamerade under sitt tal under gårdagens bokrelease i StureCompagniet:
”En fest är bara en fest om det finns bubblande drycker, annars är det bara ett möte…”

Men om vi skruvar tillbaka klockan någon timme, så hade eventarrangör Subito dukat upp en fotovägg utanför krogens entré, där ett antal galanta gäster villigt poserade framför pressens hungriga kameror. Vi på Frontface lägger dock denna gång fokus på boken och författaren, Kristofer von Beetzen, så antalet gästbilder hålls medvetet nere till ett minimum.
ORT_5224Vi har inte hunnit läsa boken sedan igår men under releaseeventet, fick vi oss till livs en mycket målande beskrivning av innehållet, både  genom uppläsning från Fredrik Berling, samt en ypperlig bakgrundsberättelse från bokförlaget Lavas Alexandra.Torstendahl.
Bokens huvudperson, William Berner, som är en välbeställd karriärklättrare med en lyxälskande troféhustru, vars drömmar o ch önskningar han på alla sätt försöker tillgodose. När girighetens fula tryne och vassa klor fått grepp om hans tillvaro och han hamnar bakom lås och bom, startar en karusell som kommer få din hängmatta eller länstol att snurra i 180, var så säker.

Kristofer von Beetzen är en härligt avslappnad kille med en mångfacetterad bakgrund, som gett honom ett brett perspektiv på både livet och insikter i den värld han skapat till boken.
Vi önskar honom, hans familj och de som arbetar runt honom med bokprojektets fortsättning, all lycka till.
Här är några bilder från evenemanget:ORT_5168Först in på StureCompagniet var alltid lika glada, välklädda och välfriserade Magnus och Henrik Rongedal.ORT_5176Legenden Ingo med Susie Päiverinta och Peter ”Kepan” Englund.ORT_5185I tajt form inför Badsäsongen, Lulu Carter. ORT_5193Staffan Dopping är en ”gammal” god vän vi samarbetet med redan 1990, här med kvällens huvudperson, författaren själv. ORT_5196Eventarrangör Daniel Lindroth, Subito, tog sig tid att rasta både Johan Rabaeus och Musse. ORT_5210Fredrik Berling gjorde en mycket säljande läsning ur boken. Bra där, jag tar två ex… ORT_5242Kristofer von Beetzen berättar om hur han tagit sig från grundidé till nyfödd bok. ORT_5258Här tillsammans med förlaget Lavas Alexandra Torstendahl, som även hon höll ett mycket intresseskapande anförande. ORT_5263Inger Nilsson har pippi på bra böcker, så självklart fick hon ett dedikerat exemplar direkt ur författarens hand. ORT_5266Sist men inte minst, Arne Weise säkrade sommarens tillbakalutade spänningsfyllda stunder, även han.
Som extra bonusinformation, kan vi som första mediala kanal berätta att det i skrivande stund finns klara riktlinjer för att även släppa ”Den Som Gapar Efter Mycket” som ljudbok. Det tackar vi som har synproblem speciellt för.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå TILL oss, vilket är själva grundidén med Frontface Magazine.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/