”Kung Över Livet”, Välljudande Välgörenhetsgala på Oscars

LOGO”Kung Över Livet är en välgörenhetsorganisation, vars programparoll låter som följer:
”Personer med NPF så som ADHD, ADD, Tourettes syndrom, Aspergers syndrom, Autism, OCD, dyslexi och dyskalkyli m.fl blir ofta misstrodda och felbemötta. Stöd vår insamling till forskningen kring dessa diagnoser hos barn, ungdomar och vuxna. Föräldrar, pedagoger, ledare i olika verksamheter behöver kunskap och redskap för att kunna stötta barn, ungdomar och vuxna med diagnos NPF, så att alla ska kunna få en hanterbar situation.  En självkänsla och självklar plats vårt samhälle.” Läs mer HÄR.

I söndags avhölls en högkvalitativ Gala på Oscarsteatern, där det borde ha varit fullsatt och ett stort pressuppbåd men av okänd anledning var salongen endast halvfull och pressen, förutom Frontface Magazine, lyste med sin frånvaro. Här finns mycket att göra.

På scenen stod ett antal artister, vilka kan ses i bildreportaget som följer, uppblandat med teaterinslag, intervjuer och award-utdelning. Galan avlöpte i bra tempo, i två akter med bensträckarpaus och när helkvällsföreställningen var över, kände vi ännu mer att ”här borde varit fullsatt, så bra som det var”.PublikEn eloge till arrangörskapet, artisterna, sponsorer och även till Husbandet som med den äran kompade alla artister under den tre timmar långa föreställningen.
Kung_033”Are U Ready…?”

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Digitala bilder säljes via bildbyrån www.primepix.se.
Kung_001-Så där ja! Hjärtligt Välkomna, nu drar vi igång…  Justine Kirk var kvällens konferencier.Kung_002De bomullsögda var laddade till tänderna, redo att äntra scenen. Kung_003Jan Johansen med stor kör inledde artisteriet. Kung_004 Kung_005En för oss ny och trevlig bekantskap, Juha Mulari. Härligt fyllig maskulin röst som fick alla att fastna i de sköna texterna. Kung_006Jakob Samuel har ju en pipa som kan resa nackhår. Den känsla hans sång skapar, överträffades denna gång möjligen endast av hans coola jeans… Kung_007Duon PLATINA gigar 200 dagar per år. Det är med andra ord många lyckliga som haft nöjet. Kung_007bAnnika Ljungberg, Fredrik Jernberg och Danne Machmar som C.E.J.

Kung_008 Kung_009Ida LaFontaine, ung men redan rutinerad. Kung_010 Kung_011-Nu tar vi mellan-akts-paus… Kung_012Annika Ljungberg med Lena Fenryr. Kung_013-Jakob drar alltid till sig snygga tjejer… här med Erica Fenryr.Kung_014Fast här har han dragit till sig Jan Johansen… Kung_015 Kung_016Ida LaFontaine Kung_017-Ready to go again! Kung_018I akt 2, drog Jakob Samuel igång med ny stil. Vi lyfter på vår egen hatt för Jakobs insats. Kung_019 Kung_020 Kung_021 Kung_022Sedan kom Jan Johansen tillbaka ned stora kören. Kung_023 Kung_023bÖstra Teatern bjöd på några temarelevanta scener. Kung_024Sedan kom JUha tillbaka med ytterligare en cool låt. Kung_025Plötsligt dök Sanna Nielsen upp, ackompanjerad av grymme gitarristen Joakim Ramsell. Kung_026Joakim Ramsell Kung_027 Kung_028Sanna gav ett engagerat framträdande. Kung_029Därefter blev publiken ”rednexade” av Cotton Eye Joe. Fullt ös! Kung_029aShow & Spex drog upp hela publiken på fötter, omöjligt att inte dansa med… Kung_030Oscar Zia visade sig vara ”Human”. Kung_031Tack Oscar. Kung_034-Jaaa, det gick ju braaa… Kung_036Sanna och Oscar avtackades med blommor och blad. Kung_037Alla på scenen. Kung_039Kronan passar bra ovanför Sanna Nielsen… Kung_040En soft stund efteråt, Sanna Nielsen och Jocke Ramsell.
Samt, icke att förglömma:Kung_042Vi tackar och bugar, Husbandet gjorde en grym insats, från start till final. Kung_043 Kung_044 Kung_045 Kung_046 Kung_047-PHU! Äntligen kan man koppla av….

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/