Vad hade Champagne, öl och nyttiga Smoothies gemensamt denna dag?

Gren_003Eliq Maranik serverade flera olika varianter av sina prisbelönta smoothies.

Idag var det dags att besöka källarvalven under Rådmansgatan 72, där Smakateljén befinner sig, Orsaken till firandet, var förlaget Grenadines tre nya upplagor av de så kallade 101-böckerna, samt att räffa författarna Andreas Kjörling (101 Bubbel), Örjan Westerlund (101 Öl) och Eliq Maranik (101 Smoothies).

Trångt, varmt och gemytligt. Böckerna finns hos de flesta bokhandlare.Gren_005 Gren_006Nu är det dags för nästa smak, choklad.. helt utan socker. Gren_007Gissa om kisen gillade dem, både de stora och små.. Gren_008Andreas Körling med sina alster. Gren_011Örjan Westerlund med sin ”101 Öl”. Gren_012Förlagschef Stefan med sin side-kick Christer. Salut! Gren_015Frontface fastnade för en härligt mjuk porter från Nils-Oskar.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/