-Nästan 25 år sedan jag tog med 17-åriga Victoria Silvstedt till Istanbul. Nu sågs vi på Hotel Diplomat.

Victoria-Silvstedt_cover(Text och alla bilder © Peter Ortvik)
Vintern 1991-92, förberedde jag en då 17-årig Victoria Silvstedt inför hennes första stora äventyr inom modellbranschen, att delta i Världsfinalen av mannekängtävlingen ”Best Model Of The World” i Istanbul, där 83 tjejer från hela världen skulle visa det allra senaste i haut couture från designers som Nina Ricci, Givenchy, Paco Rabanne, Boucheron med flera. Du kan se hela det reportaget HÄR.Silvstedt-IstanbulVictoria Silvstedt 17 år, här med Frontface chefredaktör/ Skandinavienansvarig för ”Best Model Of The World” 1992.
Silvstedt-Istanbul-2Pressen var med på noterna. Klänningen på bilden är en Vikingabröllopsklänning från filmen ”Korpen Flyger”. Jag fick låna den av Filmhusateljéernas Kostymförråd.

Nu, nästan 25 år senare, hade jag nöjet att få en foto-dejt med en strålande vacker Vicktoria på Hotell Diplomat i Stockholm, inför hennes deltagande som joker i TV3´s ”Realitystjärnorna på Godset”.
Vi har träffats då och då genom åren och jag har tagit en hel del bilder, som bland annat de som ligger till grund för detta kollage:Victoria_Silvstedt_horis

Vid frågan om hur det var att spela in ”Realitystjärnorna På Godset”, sade Vicky att ”det var intressant”.
Alla som umgåtts med folk som bor i USA, vet att när de använder ordet ”intressant” i sådana sammanhang, betyder det egentligen att de inte gillade det speciellt. Därför skall det naturligtvis bli extra kul att se Vickys entré i nästa veckas avsnitt av programmet (del 2).
Här nedan ser du några bilder från vårt möte på Diplomat. Stjärnan lyser fortfarande lika starkt.
ORT_0659
Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är alla ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Vissa högupplösta bilder finns hos bildbyrån www.primepix.se.   All trafik skall gå till oss, det är själva idén med Frontface Magazine.
ORT_0639 ORT_0642  ORT_0664 ORT_0675_MIX_cr ORT_0685-Vi firar nästan 25 år..i samarbete på ett mannekängigt sätt…

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/