Amelia Adamo & M-magazines Gala ”Årets Mappie” på Grand Hotel

Agneta-TildePå bilden: Tide de Paula, Elaine Eksvärd och Agneta Sjödin.

En kväll som denna, med flera galor samtidigt, skapar nästan multipla infarkter hos de som försöker täcka alla evenemangen. Frontface håller dock hjärnan under kokpunkten och satsade på ett säkert kort: Grand Hotel. Oavsett event, vankas där alltid god mat och väl valda drycker. Den här kvällen var det dessutom 95% damer på plats och en härligt otvungen stämning. Mia och Alexandra från Wonderland Event fick alla gäster att känna sig välkomna till Röda Mattan och med detta i bröstfickan, hälsar vi Dig som läsare välkommen, att som en fluga på väggen, följa med oss och mingla runt med alla celebra ”Mappisar”. Bon Soir!
(Vi ber om ursäkt för vår kameras nyckfulla uppträdande. Hälften av våra bilder hamnade direkt i runda arkivet på grund av att att fokus plötsligt bara lade av, för att sedan plötsligt komma tillbaka.)

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljer via bildbyrån www.primepix.se

SAMSUNG CSC
Kvällens alkoholfria alternativ, med Amelia själv.

_AmeliaAlltid på topp: Amelia Adamo och Lucio Benvenuto.Agneta-Tilde-closeTide, Elaine och Agneta regerade denna kväll. Alexandra-CharlesAlexandra Charles, Gaby Borglund och Camilla Wagner.Alexandra-Charles-2Riktigt på G… Annika-DoppingAnnika Dopping annika-jankellAnnika Jankell annika-jankell-2 CAmilla-ThulinMästerdesigner Camilla Thulin med skådespelare Johan Rabaeus. fraga-doktorn-team-Ursäkta, får vi Fråga Doktorn…? Suzanne Axell med sällskap. Ingela PlingMellolåtskrivardrottningen Ingela Pling Forsman Leif-BibiKonstnär lars Lerin med sinman Junior och SRs Bibi Rödöö.  Leif-Lerin-vertLars har gjort succé i TV-serien ”Vänligen”.Leif-BWMalena-IvarssonMalena Ivarsson var tidigt TVs sexrådgivare för några decennier sedan.Martina-BonnierFrida Boisen med Martina Bonnier och ”livvakt”.Martina-Bonnier-2Martina lyste upp röda mattan i sin läckra kreation.Maud-OlofssonMaud OlofssonMia-Jorpes_Alexandra AaHär är tjejerna som såg till att gästerna trivdes redan vid entrén till Röda Mattan: Mia Jorpes och Alexandra Aaseby, Wonderland Events.Pamela-2Pamela Andersson såg kindrosig och välmående ut.Pamela-Andersson”Team Pamela”.Tina-LeijonbergTina Leijonberg verkade hamnat vid ”carola-fläkten..precis så där perfektlätt bris i håret. Här med kompisen Ylva Nordin.ZinatZinat Pirzadeh med sällskap.M-1M-2M-3M-4Carin och Kay Pollak.M-5M-6M-7M-8Två färgstarka ”Mappies”.Oversikt-SpegelsalenMat och mingel i Spegelsalen.SchulmansAnn och Leif Schulman med Nathalie Noori från Skindeepblogg.seNath-natNathalie trixar upp lite flyktbenägna salladsblad på gaffeön. Maten var förnämlig.M-9Har man minglat så mycket at man fått åderbråck, kanske det är läge att besöka Venous Center för hjälp.VinterträdgardenVinterträdgården fylldes inför själva Galan.Zinat-Nath-Tack för ikväll, på återseende.Goodi-BagsOch på väg ut trakterades damerna med en Goodie-Bag, serverad av Elsa Fallgren och hennes kompisar från Danderyds Gymnasium.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/