Måns Zelmerlöw och Amanda Winberg toppade Lifestyle Charity Day i Sturegallerian

Lifestyle_073En galen kock drog igång scenprogrammet för välgörenhetsplattformen  Lifestyle Charity Days 5års jubileum inne i Sturegallerian i Stockholm.
Med Christos Neo / Neoevent som inbjudare och TV-producenten Henric von Zweigbergk som Master Of Ceremony, hölls tempot högt, gäster ramlade oavbrutet in, minglade, skålade och plåtade varandra och scenuppträdanden, som inleddes med den Galne Gay-Kocken, fortsatte med en grym dansuppvisning (där både ”tutt-och troschock” ingick), sedan Idolstjärnan Amanda Winberg och som grädde på moset, Måns Zelmerlöw med coola komp-isar i högform. Dessutom en modevisning med bl.a Montazami sisters som mannekänder.
Lyckad kväll i en lokal som inte är så lätt att styra upp med detta innehåll, kan bara sammanfattas som succé. Tack även till Lifestyle Magazine och alla andra som bidrog till den goda stämningen.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljer via bildbyrån www.primepix.se  
Lifestyle_001 Lifestyle_002Henric von Zweigbergk och Jovan Radomir. Lifestyle_003King Börje Salming och Christos Neo, här i den av Börje signerade Legend-tröja (och klubbor) som auktionerades ut. Lifestyle_004Bröderna Slagskott… Lifestyle_005Anders Åhrlin och Annmarie Åhrlin. Lifestyle_006-Välkomna, skål. Lifestyle_007Curling-legenden Anette Norberg med Kenny Bergman. Lifestyle_008-Dags att komma nu? Bubblet finns till höger. Lifestyle_009Henrics jacka är helt klart trimmad… Lifestyle_010Com In, annars Commer vi Hem till er…  Mikael Aringsjö är fängslad av ComHem-agent X.Lifestyle_011-Har ni gömt glasen bakom ryggen? Yvonne…ta fram det nu, det ÄR ju fast… Morgan, du också.Lifestyle_012En trio som tar det med en dans. Lifestyle_013 Malin Arvidsson, är det någon som tvivlat..? Lifestyle_014Gamle Robinson-vinnarenJan-Emanuel Johansson mäter biceps med Norsk Fiskhandlare. Lifestyle_015Good evening, Mr Bond! Så skall en festklädd karl se ut… Lifestyle_016-Kan man få en puss..? Av ballongen, alltså. Lifestyle_017Bobby Oduncu med Jimi Bennet . Lifestyle_018Inte bata ett snyggt pat utan även snygga jeans… Lifestyle_019Les Formidables Schulmans, Ann et Leif. Lifestyle_020-Kolla vi matchar inte bara varandra utan även oss själva.  Christina Nilsson och Paula Tennström är säkra på detta.Lifestyle_021Får vi presentera ett rent Under. Lifestyle_022Frontface Idol-favve, Amanda Winberg, visade sin klass även på denna lilla scen. Lifestyle_023-Storleken betyder inte allt…men…eller? Lifestyle_024-Mina ord väger tungt. Lifestyle_025Amanda är så färgstark att hon fungerar lika väl i svart-vitt. Lifestyle_026Verbal duett. Lifestyle_027-Får vii se lite ”Pearly Whites” please..? Lifestyle_028-Tackar! Lifestyle_029Amanda i full frihet, vinner i längden. Lifestyle_030Men tjejer, har ni inte märkt att alla andra står vända MOT baren…  Merilin Kermas Mardo och Anne HelminenLifestyle_031Tobias Tobbe Karlsson bjöd upp alla tre, med ett välljudande ”Let´s Dance”… Lifestyle_032Lite faktainformation om vad Lifestyle Charity Day egentligen står för. Lifestyle_033SEdan fick vi oss en riktigt högklassig, sexig och dynamisk dansuppvisning. Lifestyle_034Och trångt var det framför den delen av golvet som dansarna intog. Lifestyle_035 Lifestyle_036”Lyftet” Lifestyle_037OOPS…sån´t som händer… Lifestyle_038Bara att hålla färgen och köra vidare. Lifestyle_039Picture Perfect. Lifestyle_040Tur att hon inte glömt visst plagg… Lifestyle_041Christos och Amanda. Lifestyle_042Sturegallerian var riktigt 2Julig” denna afton. Lifestyle_043Börje Salming med sin charmiga dotter. Lifestyle_044-Hur fick du honom att klippa sig? Lifestyle_045Lulu, kan du ta dig an ett svårt uppdrag? Som Christer, han har inte möblerat om fejset på länge… Lifestyle_046Två söta och trevliga systrar med efternamnet Montazami. Lifestyle_047 Lifestyle_048Montazami sisters med Nathalie från Skindeepblogg.se Lifestyle_049Andreas Carlsson och Nathalie har bägge modellat Jofanma-jackor i Frontface Magazine. Lifestyle_050Martin Björk kom rätt sent, så han måste väl tillhöra kategorin ”Fint Folk”..? Lifestyle_051Men…kan ni inte le lite.? Lifestyle_052-Malin, kan du ringa till resten av A-gruppen och ta hand om den där fotografen… Lifestyle_053En toppad kedja: Måns Zelmerlöw, Börje Salming och Christos Neo. Lifestyle_054Så följer en serie bilder från Måns spelning. Lifestyle_055 Lifestyle_056 Lifestyle_057 Lifestyle_058 Lifestyle_059 Lifestyle_060 Lifestyle_061 Lifestyle_062 Lifestyle_063 Lifestyle_064Slagverkaren var med på noterna. Lifestyle_065Gitarristen inväntade stämning. Lifestyle_066Keyboardistens instrument var rätt inställt. Lifestyle_067Visst är det lite Schaffer över Zelmerlöw här? Lifestyle_068 Lifestyle_069En ytterst taktfull percussionist. Lifestyle_070 Lifestyle_071 Lifestyle_072 Lifestyle_074 Lifestyle_075Kom aldrig fram till om det var en burk Maraccas eller en sen scenöl. Lifestyle_076 Lifestyle_077Tack till det förnämliga bandet, bra gig. Lifestyle_078Henric fick ersätta Måns på lagbilden. Måns var snabb att lämna området. Lifestyle_079”In Vino Veritas” Lifestyle_080Andreas hittar man alltid nära snygga tjejer… Lifestyle_081Modevisning. Lifestyle_082 Lifestyle_083 Lifestyle_084 Lifestyle_085 Lifestyle_086 Lifestyle_087 Lifestyle_088 Lifestyle_089 Lifestyle_090Tackar, då är det slutmingel och att bjuda på stinna Goodie-Bags som gäller. Lifestyle_091Kvällen lider mot sitt slut men ingen på festen kändes lida av detta. Lifestyle_092Avslutningavis tackar vi de inlånade mannekängerna från familjen Montazami.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/