Mumintrollen bjöd Salming och Shirley Clamp på pepparkakor. VIP-Glöggare på Junibacken

Junibacken_015Mumin x 2 och Lilla My ingick i välkomstkommittén, när Junibacken bjöd upp till glögg- och pepparkaksdans.
Petré Events tomtar hade paketerat ett antal inbjudna och en tidig julefrid sänkte sig över Djurgårdsbrons södra fäste.
Ho-Ho-Hoppas ingen tittade för djupt i jultallrikarna. Det enda som saknades var en ensam snöflinga som troligen tagit en skidresa upp till Åre.
Junibacken_001Glögg o pepparkakor är obligatoriskt… Junibacken_002Inne i ”verksta´n togs gästerna emot av Kristina Axén Olin och Junibackens VD Björn Edblom Junibacken_003Nattprataren Richard Herrey med sin Maria. Junibacken_004Event-arie Johan Petré är nu adopterad av Muninfamiljen och går nu under namnet Champagnemumriken… Junibacken_005David och Malin Watso tyckte att allt gick som en dans. Junibacken_006Tomtefar Thomas Hedengran höll koll på nissorna. Junibacken_007Storhemulen Roger ”Torpeden” Zapfe med lilldirektris och  Maria ”Hardcore Diva” Ahlberg.  Junibacken_009 Junibacken_010 Junibacken_011 Junibacken_012Länge sedan sist, Sandra Dahlberg. Junibacken_013Här var det matchning till max. Junibacken_014Team Jacob Öqvist.  Junibacken_017 Junibacken_018Börje Salming och A-femman på väg in på isen… Junibacken_019Jo då, även stora barn är välkomna… Lena Ahlström och Nils-Albert.Junibacken_020Team Röda Nackar med Annika Ljungberg i spetsen. Junibacken_021Snyggt team, måste ha konsumerat mycket fotogen, för att bli så fotogeniska… Junibacken_022-Titta på den konstige mannen med de färgade glasögonen! Junibacken_023Shirley Clamp är aktuell med en helt ny Julplatta,  som hon var med i P4 Sthlm tidigare idag. Junibacken_024Eller som storpyromanen sjöng: -Nu tändas tusen julehus….  Junibacken_026Gert Fylking x 2…eller inte. Som han själv brukar sägs: ”Äntligen”. Junibacken_027Team Delastacia var laddade till tänderna. man hade ju Blixt Gordon med sigi förgrunden. Junibacken_028Det tre vise tjejerna och en halvvis man. Junibacken_029-Vi ääälskar kameran… Junibacken_030Välkommen till vår egen TV-soffa. Vi har bara c:a 1000 frågor…går det bra? Junibacken_031-Who´s Curling Who? Världens bästa curlare ”All Time”, Anette Norberg med sin skipper Kenny Bergman. Junibacken_032Fotrustade för snöglopp. Bra att hålla tassarna varma  och torrskodda. Junibacken_033Varför är det alltid glasögonbäraren som stjäl showen? Junibacken_034Vissa tog med sig egna pepparkakor till festen… Junibacken_035…och ni hade mage att komma så här sent…i grosessen..? -Självklart! Junibacken_036Körberska Trion spelade upp till nejlik dans med mandelsång. Junibacken_037Lilla My och The Mumin Bros. Junibacken_038Hokus Pokus, kolla alla julklappar som Tobbe Trollkarl (m.m.) frammanat med magiska gester. Junibacken_039På tal om magiska gester, här är en Björn med magiska gäster. Junibacken_040-Hallå, ni har väl inte nallat av glöggen? Kan vi få se leg? Junibacken_041I ett lugnt hör fann vi Fru Bauer med lille Trollbert. De kände visst utanförskap, då de enligt egen uppgift ”kände sig lätt osvenska”.
Efter vi gett dem en tallrik paddlår att gnaga på, blev allt mycket bättre och Fru Bauer började nynna på en förtrollande nubbevisa, som gick något likt: ”Ho-aj-aj-aj-aj Buff, Ho-aj-aj-aj-aj Buff”. Sedan tappade vi bort oss i texten. Tack för ikväll.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/