Födelsedagsfest för tidningen Amelia: 20år på banan. Frontface gratulerade naturligtvis.

Amelia_001Hip Hip Hurraaaa, ja må hon leva. Inte Amelia Adamo själv denna gång utan den ”bebis” hon födde redaktionellt för tjugo år sedan.
Tidskriften Amelia firade i torsdags sin 20:e födelsedag med pompa och ståt i den för ändamålet förträffliga lokalen ”Musikaliska” vid Nybrokajen.  Mingel, gravad lax, vin och sallad, uppträdanden och utmärkelser, allt fanns på plats.

Frontface mingeldrottning Nathalie var naturligtvis på plats för att fira jubilaren, så det är bara att bläddra bland ett urval av alla bilder vi tog och känna stämningen. Event med den äran: Subito.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljer via bildbyrån www.primepix.se  

Amelia_002Amelias nuvarande chefredaktör Åsa Lundegård hälsade alla välkomna och drog några sköna anekdoter och en målande sammanfattning av åren som gått.Amelia_003Jenny Strömsedt hade uppdraget som kvällens Toastmaster. Amelia_004Subitos Daniel Lindroth tog emot gästerna. Här med Linda Lampenius.
(Vi vill passa på att be om ursäkt för den något karamellaktiga bildfärg som vår gamla reservkamera bjöd oss på denna afton)Amelia_005Frankie Boy med Fru. Amelia_006Inget fel på humöret här… Amelia_007Amelia Adamo vet hur man poserar… Amelia_008Tidigare hockeyproffset och sedemera Mästarnas-Mästare suveränen Danijela Rundqvist med sin kille.Amelia_009Här några fakta om denna fantastiska idrottstjej:
Hockeysäsongen 2014/2015 var hon med och förde upp Djurgårdens damlag till riksserien efter att laget gått obesegrade genom hela säsongen. Totalt segrade Djurgården i 30 raka matcher och hade en målskillnad på 257-21. Hon spelade över 200 landskamper för Sverige och gjorde 41 mål. Hon var Årets hockeytjej 2008[3] och utsågs till Månadens stockholmare i mars 2006.
Danijela Rundqvist vann Mästarnas mästare 2015 på SVT, vars final sändes 31 maj 2015.

Amelia_010Nathalie med Jasmine Kara och dennes stylist.

Amelia_011Pekka Heino och Erik. Amelia_012Regina Lund bleknar aldrig inför uppgiften. Här matchar hom Amelias logotyp. Amelia_013 Amelia_014Sportkommentator Anna Brolin, Rania Shemoun Olsson och Valerie Aflalo. Amelia_015Jenny Alversjö Amelia_016Familjen samlad: Lillchefen verkar inte så intresserad… Amelia_017-Vi är tajtare än alla andra… Amelia_018Amelia Adamo och Nathalie. Amelia_019Bra röst hos kvällens artist  Amelia_020-Passa dig, annars drar jag ett Göteborgsskämt! ralf Gyllenhammar talade ur Mustasch-en. Amelia_021Daniel och Ralf i närkamp. Amelia_022-Åsså var det den med Kålle å Ada på rockkonsert under backstagepartyt… Amelia_023Jenny Strömstedt, Alexandra Pascalidou och Pamela Andersson. Amelia_024 Amelia_025-Är det bra så här? Amelia_026Trängsel framför scenen. Amelia_027-Nu skall vi se…var var jag nu… Amelia_028Bra tempo från scenen. Amelia_029Lite kvinnlig maffiaboss över Jasmine Kara här… Amelia_030Nathalie med Agnes, känd från bl.a Top Model. Amelia_031Kvällens coolaste styling enligt ”Hipster version Veteran”: Skådespelare Thomas Hedengran, som till vardags (därav skägget) spelar Pippi Långstrumps pappa Efraim Långstrump, som i den ”nya” versionen konverterat från originalets ”Negerkung” till Sjörövare. Med andra ord, ett yrekesbyte från Monark till laglös rövare. Vi önskar kapten Efraim lycka till, undvik skeppsbrott och andra brott och att kölsumgänget må vara frodigt. Aj Aj, mon Capitan. Thomas. Du är en skön individ, thumbs up! Amelia_032Tack för en härlig kväll, vi ses väl på 30års-skivan. ..

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/