Årtiondets Nostalgitripp när Dr Alban firade 25 år som artist. Åh Vilket Party…

Folcker_LaGayliaDen gode Dr. Alban har nu hängt med i hela 25 år som artist och då räknas inte den tid han faktiskt jobbade som modell och mannekäng.
I samarbete med Bindefeld AB, arrangerades en grym fest med ett antal härligt nostalgiska scenframträdanden, inne i Stockholm Auktionsverks lokaler (en riktigt cool lokal) på Nybrogatan i Stockholm.

Dr. Alban hade lagt undan bedövningssprutan och björ i stället frikostigt på annat flyatnde, samt ytterst god asiatisk mat från den närbelägna restaurangen HONGKIST på Linnégatan. Celebra gäster ramlade in på löpande band. Namn som Björn Borg med familj, E-Type, Jessica Folcker, Rob n Raz, Ace of Base Ulf Ekberg , J-O Waldner, Thomas Brolin, Anna Book, Catfight, Snap, Panetos, LaGaylia Frazier, Annika Ljungberg, Ankie Bagger, Bröderna Rongedal, D-flex, Panos, Dinah Nah, Anette Norberg, Jan Johansen, Sean Banan, Mathias Frisk och många fler..dök upp på löpande band.
Som du kommer att se i Frontface Magazines bildgalleri, gästades scenen av många av de ovan nämnda, även om de påstod att de inte hade en aning om att de visste något om detta.
En guldkantad kväll, välarrangerad på alla sätt och ett extra tack till de glada och trevliga garderobstjejerna.

För att komma till bildgalleriet, klicka på rubrikbilden nedan, sedan är det bara att nynna med i ”This is My Life” och ”Hello Africa”.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljer via bildbyrån www.primepix.se  
Dr-Alban_rubrik

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/