d.brand visar upp nästa vårkollektion med härligt bubblande party i Volvo Showroom

dbrand_002Med bröderna David och Damon Pirzadeh i spetsen, på bilden ovan tillsammans med Regina Lund, visade d.brand upp sin kommande vårkollektion 2016 inne i Volvo Showroom, Kungsträdgården. Frontface hade laddat upp med elitlaget, Nathalie och Mikael, så att våra bilder även skulle göra d,brands snygga plagg rättvisa. Följ med oss på en generös fest med bubbel, vin, öl, alkoholfria alternativ och Sushi. Velvet intog miniscenen och rev av några låtar i halvmörkret, Samsung visade upp det allra senste inom det smarta phoneriet och alla minglade frenetiskt. Eventinbjudan tackar vi Wonderland Event för.

Välkommen att länka TILL vårt reportage men det är inte tillåtet att plocka bilder FRÅN reportaget, de är ©-copyrightskyddade och EXIF-kodade. Högupplösta bilder säljer via bildbyrån www.primepix.se  
dbrand_001-Välkomna! Ja, vi bär också d.brand…så klart… dbrand_003Baren ä röppen… dbrand_004Mikael och Nathalie är redo att mingla loss. dbrand_005I Bond-hörnan fann  vi agenterna 008 Knut Berggren och 0096% Jakob Öqvist, skyddandes Zinat Pirzadeh.dbrand_006Favid D-Flex Seisay håller alltid snyggt omkring sig. dbrand_007Agnes var med i Top Model. dbrand_008Den råe Mårten Andersson. dbrand_009Teamet som alltid matchar bardisken de hänger vid: Ann och Leif Schulman. dbrand_010Camilla Brinck har det bra…det syns… Maxim Kalmar tar hand om den saken…dbrand_011Mikael och Nathalie , Camilla Brinck och Maxim Kalmar.dbrand_012Men grabbar, ni skall vara stolta över era tjejer… dbrand_013dbrand_014Mia Jorpes, eventarrangör med Wonderland Event, omringad av kollegorna  Joachim Berntzon och Hans Bylund.dbrand_016 dbrand_017 dbrand_018Daniel Paris och Aina Less.dbrand_019 dbrand_020Samlarbild utan tablettask: Abgar Barsom. dbrand_021Coolaste grabbarna. dbrand_022 dbrand_023Kan man ändå stå nära Er om man är allergisk mot katter? ”DJ Catfight” dbrand_024XLNT Marc linér med sin bodyguard. dbrand_025-Salut! dbrand_026Intelektuella Magda Graaf och syrran Hannah. dbrand_027Med andra ord, Magdalena Graaf och Hannah Graaf, lika snygga och goa som vanligt. dbrand_028Anders Adali

dbrand_029Jenny Velvet Petterson dbrand_030Ametist Azordegan heter ädelstenen till höger. Hon syns inte lika ofta som hon hörs…i radio.dbrand_031 dbrand_032 dbrand_033Erik Linder och Mathias Holmgen, den ”gamle” Fame Factory-räven. Erik skvallrade att han själv jobbar i China en del, låter spännande.Hoppas han inte blir Shanghaiad. dbrand_034Kicken och side-kicken. dbrand_035 dbrand_036Mårten Andersson, ville du synas lite till? dbrand_037Vår favve, Miss Li. dbrand_038Miss Li viskade att hon snart skall in i studio igen, Vi kan knappast hålla oss. dbrand_039-Så där, nu slipper ni skuggan i luggen…
Tack Miss Li / Linda.dbrand_041-Bubblet slut, nu går vi över till vitt och rosé. dbrand_042Men…känner inte vi igen varandra från Mello? dbrand_043Annie Connor till höger, här med vapendragare. Ronan går nu under smeknamnet ”The Engraver”dbrand_044Kvällens eminente DJ och 50% ansvarig för Mia Jorpes mage.  Ronan Davis.dbrand_045-Kan man ringa dig, Ronan..? dbrand_046d.brand models dbrand_047-NU är det party… dbrand_048Rosé, S’il vous plaît.dbrand_049Velvet fick hålla till godo med en miniscen utan ljus men hon lyste upp lokalen själv… dbrand_050Nathalie jämför sin samsung Zoom med den allra senaste S6  Edge, som Alexander Venneback demonstrerade under kvällen.dbrand_051David D-Flex Seisay med sin vackra flickvän Jamie Sallmén.dbrand_052Frontface utsända på väg att testa några d.brand-jackor. dbrand_053Jackor: d.brand dbrand_054Jacka: d.brand dbrand_055Jackor: d.brand dbrand_056Jacka: d.brand dbrand_057Jacka: d.brand dbrand_058Då så, då tackar vi för oss, tack för lilla gottepåsen.
All Photos: © Peter Ortvik

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/