Intressant nostalgi på SAS museum i Oslo

SAMSUNG CSCAv en ren händelse, eftersom en fantastisk födelsedagsfest hölls i samma lokaler. passade Frontface festivitetspilot på att ta sig en närmare titt på innehållet i SAS muséet i utkanten av Oslo. Här kan du i bildform följa ett antal härliga prylar, uniformer, posters och annat som paraderat förbi SAS-passagerarna genom åren. -Fasten Your Seatbelts!!!
SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHär avhölls kvällens party. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCOch när du ändå är i Oslotrakten, åk in och ta en fika på Brenneriet, en trevlig kaffebar som drivs av vår vän Harald Stenbæk.
Harald säger själv: -Brenneriet ligger i Brenneriveien på nedre Grunerløkka i Oslo. Hadde vært veldig hyggelig hvis du kunne skrive en artikkel om det i Frontface Magazine. Vi selger kaffe, sandwicher, cookies, brus, kaker og liknende. Hvis du vil ta en tur innom
Läs mer HÄR.  På Facebook skriver du in Brenneriet,

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/