A Beautiful & Beauty-Filled Day In Stockholm…

Skönhet kommer från alla håll!  (ett reportage i samarbete mellan Frontface Magazine och Skindeepblogg.se)
SAMSUNG CSC
En vacker vårdag i Stockholm City, som just den idag, med blommande körsbärsträd i Kungsan, fylldes Galleri So Stockholm med hudvårds-och andra skönhetsprodukter (samt någon vilsekommen utställare utan direkt anknytning till temat ”Beauty”

Av eh händelse råkade Frontface allt annat än skarpögde chefredaktör befinna sig i närheten och smög in med kameran i högsta hugg. Som enda manliga gäst, stod man ut som en finne mitt på näsan men fick snart kontakt med de flesta på plats. Här är några bilder vi inte kunde låta bli att visa våra läsare.
SAMSUNG CSCCoolaste teamet kom från Creative (Creativeair.se) och lyste upp hela utställningen. SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCOm epitetet ”Dockansikte” behöver en förebild, så fann vi det här… SAMSUNG CSCHärlig attityd. SAMSUNG CSCOch här sprayas det..? SAMSUNG CSCNordic Superfood bjöd på hälsoshots med olika vitamin-, mineral- och antioxidantrika baser. SAMSUNG CSCVår favorit blev Brännäsla-kål-mynta, den bränner fortfarande på tungan…eller inte.
Skämt åsido, värt att testa.SAMSUNG CSCUtanför svalkade sig Beverly McColgan från Creative, tillsammans med sin egen fotograf. SAMSUNG CSCÅter tillbaka till den skirt vackra  ”Cherry-Blossom Alley” i Kungsan. Det är skönt att vara 08 en sådan här dag…

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/