Satsa på ett rent Nyårslöfte 2015

Det senaste året har vi lagt märke till att det, framför allt hos många manliga gymbesökare, slarvas en hel del med hygienen generellt och då inte minst gällande munhygienen. Uttrycket ”Dragon-Breath” kommer osökt upp vid
sådana tillfällen…
Phil_012Under den senaste Dentalmässan, SweDental-2014, ute i Älvsjö för drygt en månad sedan, hade vi därför siktat in
oss på att kika runt på de olika elektriska tandborstar som presenterades. Den bakomliggande tanken var redan då att här i Frontface göra ett reportage om hur man skall tänka när man vill uppgradera sin munhygien. Generellt sett är de produkter som visades på mässan väl fungerande och inga dåliga investeringar men vi fastnade denna gång för Philips Sonicare Diamond Clean, som vi här visar i reportaget. Den här eltandborsten har flera riktigt eleganta lösningar
och känns dessutom  som en topprodukt.
Så gapa nu stort och låt Frontface chefredaktör och tillika Leg. Tandläkare, (Peter Ortvik) ta dig på en
uppfräschande tour runt ditt kommande nyårslöfte: -Att din tandläkare inte skall få mer betalt av dig än för själva undersökningen.
Phil_001Nathalie vet som erfaren modell, att ett fräscht leende är ett måste för att lyckas i den hårda konkurrensen.
Som Hudterapeut och make-up artist, kan hon även påverka och hjälpa sina kunder där de ibland inte själva
upptäckt att något kanske saknas i den delen av egenskötseln.Phil_002Mjukis eller tuffing? Vår testprodukt Philips Sonicare Diamond Clean finns i flera varianter..för smakens (?) skull… SAMSUNG CSCSjälvklart kan du köpa borsthuvuden i flera färger, för hygienens skull. Vill du vara riktigt säker, speciellt i influensatider, kan du skaffa dig en Clean-Brush, som fungerar för all slags tandborstar. Phil_004Den nedladdningsbara PDF-bruksanvisningen är mycket tydlig och  rekommenderas (RTFM).  SAMSUNG CSCMan behöver inte pilla fast borsten på några små laddningspins, det räcker med att ställa den i det medföljande glaset, som med sin sinnrika botten direkt fungerar som laddare. Lägg dock inga metallföremål i glaset, det kan förstöra
hela apparaturen..POFF!!! SAMSUNG CSCSnyggt, hygieniskt och skyddande reseetui med magnetlås medföljer. Phil_007Tänk på att inte trycka hårt mot tänderna, ett lätt tryck fungerar precis lika bra och är snällt mot tandkött och
känsliga tandhalsar.SAMSUNG CSCHär ses tydligt vilka olika alternativ du kan ställa in din Sonicare på. Vi rekommenderar att du håller dig till
Sensitive under en inkörningsvecka, så du blir bekant med maskinen om du är ny användare av elborste.SAMSUNG CSCÄven för Vampyrer…kista medföljer… Här ser du laddningsalternativ med usb, dels med den medföljande usb till vägguttag-adaptern, dels genom anslutning till datorn (med samma kabel).SAMSUNG CSCTandkrämsmarknaden är en djungel, där vissa tillverkare  börjat med argument som annars mest hittas gällande schampo och hudvård och som inte har något med tandvård att göra. Utan att utesluta något märke direkt,
kan vi med gott samvete och med professionella tester bakom oss, rekommendera Opalescence.Phil_013-Kan inte bestämma mig om jag vill rocka fett eller softa rosa… SAMSUNG CSCNaturligtvis bör du komplettera din munhygien med skölj och tandtråd, då det inte finns någon borste som klarar av att ta sig igenom kontaktpunkterna mellan tänderna. Plackers har många varianter, även för dig med tandställning.

Så, ge din tandläkare en positiv chock vid nästa undersökningstillfälle och spar dina pengar till något som du gillar
och som gör att du visar ditt nya blänkande leende…
Gott Nytt År!

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/