Lifestyle Magazines Välgörenhetskväll med sommarkänsla på catwalken

 

Panos_closeI den mycket stilfulla gamla lokalen Metropol Palais, granne med Hard Rock Café i Sthlm, avhölls igår en glamourös kväll i välgörenhetens tecken.
Lifestyle Publishing / Lifestyle Magazine tillsammans med annonsörer och sponsorer, lät ett antal hundra inbjudna dels få en smak av det goda livet, kryddat med två modevisningar och tre artistuppträdanden och dels att bjuda på diverse lyxiga Goodie-Bags och andra föremål. Allt till förmån för Barncancerfonden.  Följ med oss på en snittfylld bana genom en färgstark kväll, där Frontface egen mingeldrottning Nathalie (nu känd även från ”She´s Got The Look) tar täten i spåret.
LFST_001Ädla drycker redan i entrén. LFST_002Kvällens DJ, sångfågeln Camilla Brinck, som avslöjade att ny single är på gång. LFST_003Nathalie och Camilla har alltid mycket att prata och kramas om. LFST_004Ett av kvällens föremål att bjuda på under auktioneringen. LFST_005Ett mycket snyggt designat halssmycke från Luminoro, som arbetar en hel del med design genom 3D-printer. LFST_006Nathalie med en av Luminoros trevliga representanter. LFST_007Samling framför scenen. LFST_008Där Ulrica Bengtsson skötte presentationerna med den äran. LFST_009Camilla på plats vid ljud- och DJ-båset. LFST_010Första programpunkt var en modevisning från Best Of Brands. LFST_011 LFST_012 LFST_013 LFST_014Där snygge Knut Berggren var russinet i kakan..tyckte i varje fall tjejerna i publiken… LFST_015 LFST_016Carol Cooper, Nathalie och Erika hade full koll på scenen. LFST_017Specialdesignad barn-T-shirt, som gick att köpa på plats. Även den naturligtvis till förmån för ändamålet. LFST_018Fotbollaren Abgar Barsom, som vanligt omgiven av snygga tjejer… LFST_019Mycket god fransk öl bjöds på i bortre distala hörnet. LFST_020Backstage var modellerna klara att gå in och visa nästa års badmode från Panos Emporio. LFST_021…vilket var just vad Ulrica Bengtsson presenterade här. LFST_022 LFST_023 LFST_024 LFST_025 LFST_026Finalentrén, anförd av Frisör-Bobby Oduncu. LFST_027Happy? YES! LFST_028Kvällens röda vin var klart godkänt för ändamålet. LFST_029Dags för nästa inslag: LFST_030Just det, Wille Craafoord rev av ett antal gamla och nya nummer, som fick publiken att vakna till och sjunga med. LFST_031Klart vi skall plåta Wille… LFST_032Uppe i VIP-loungen träffade vi Panos själv, som var nöjd med sin visning. LFST_033Inte nattvarden direkt men Panos och Nathalie bjöd varandra på en minisnitt med riktigt god äkta Rossini Caviar.  LFST_035Jacob Marsing-Rossini till höger med kollega, visar stolt upp sina produkter, av vilka ”GOLD” är ”Piece de Resistance”. LFST_036Anders Limpar med kompis, satt i ett lugnt hörn av VIP-loungen.

Bildserien nedan talar för sig själv…LFST_038 LFST_039Uren är av märket Bell & Ross, från Fredmans Ur. LFST_040 LFST_041Nathalie och Carol Cooper softade med lite champagne. LFST_042Wow, häftigt halssmycke. LFST_043Här får man påfyllning…om man känner att det behövs för att helt kunna njuta av Caviaren. LFST_044Francis Orban, ännu ej på Systemet.  LFST_045Vem kan klaga på burkmat efter detta..? LFST_046Där Panos är, finns alltid fala damer. LFST_047Snyggaste ”paret” (obs, inga skandaler här…), NathalieOrtvik och Knut Berggren .LFST_048Ja, ja Nathalie…du ÄR guld värd…    LFST_052Plötsligt dök designer Naim Josefi upp och nytt kramkalas utbröt. LFST_053Nere på scenen tog nästa uppträdande vid. LFST_054Där fann vi även Isabella Jedler-Forzman och Julia Ekelöf i chillhörnan. LFST_055-Omelett!!! LFST_056Artistbyte, Mohombi tog över och drog upp tempot. LFST_057Visste väl att det finns en lite rockare som vill ut innuti Mohombi… LFST_058Publikmode. LFST_059R U ready girls? …  ”KLICK!!!LFST_060Okej grabbar, ni får väl också vara med som avslutning på en lyckad afton.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/